CHP'DEN ADAY ADAYI OLDU!

UZUN YILLAR TEŞKİLATIN HER KADEMESİNDE GÖREV YAPTI!

SİYASET 10.09.2013 12:46:46 23 1
CHP





CHP
Pazar İl Genel Meclisi aday adayı olan Mahmut TELATAR kaçkar53.com muhabirimiz Nazmi Biber’e aday adaylığı süreci ve neden aday adayı olduğunu açıkladı.

N.B.Öncelikle Mahmut Bayram TELATAR kimdir?

M.Telatar; Ben 1960 yılında Pazarda doğdum İlkokulu Aktepe köyünde Orta ve Lise eğitimimi Pazar’da tamamladım, Yüksek Öğretimimi ise Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İktisat bölümünü bitirdim.30 yıldan beri Pazar ilçesinde demir doğrama üzerine serbest ticaretle uğraşmaktayım evli ve iki erkek çocuk babasıyım.

N.B; Cumhuriyet Halk Partisinden Pazar İlçesi İl Genel Meclis Üyeliği İçin aday, adayı oldunuz siyasi kimliğiniz ve daha önce Partiniz için vermiş olduğunuz hizmetler ve çalışmalar konusunda neler diyeceksiniz?

M.Telatar; Gençlik yıllarımdan itibaren hep siyasetin içerisinde oldum. Hatta gençlik yıllarımın bir bölümünü 12 Eylül 1980 Askeri darbesi neticesinde Erzincan’da siyası suçlu olarak cezaevinde yatarak geçirdim. Cumhuriyet Halk Partisinde doksanlı yıllardan buyana, çeşitli zamanlarda bir dönem İlçe Sekreterliği ve İlçe Başkan vekilliği, Bir dönemde Yönetim kurulu üyesi iken İlçe Başkanının mazeretinden dolayı istifa etmesi neticesinde boşalan İlçe başkanlığına seçildim. İlçe Başkanı olarak 2011 genel seçimlerini yaşadım.

N.B; Sayın Telatar neden İl Genel Meclis Üyeliğine aday, adayı olmayı gerek duydunuz ve aday olarak seçilirseniz ve seçimi kazanırsanız hizmet hedefleriniz nelerdir?

M.TELATAR; Gerek siyasi ve gerek mesleğim gereği İlçemizin köylerini ve mahallerini yakinen tanımakta olduğumdan ve özellikle köylerimizin sorunlarını iyi bilmekteyim. Bu sorunların çözümüne katkıda bulunmak, yapılacak olan hizmetlerin adil dağıtılmasına, denetlenmesine yardımcı olmak için yıllardan beri hizmet vermekte olduğum Partimden İl Genel Meclis Üyeliği için aday adayı oldum.

N.B; Sayın Telatar bu yaptığımız söyleşi için size teşekkür ederiz. Son olarak ne söylemek istersiniz?

M.TELATAR; Önceliklekaçkar53.com sitenizin bana bu söyleşi imkânını sunduğundan dolayı,ayrıca bana bu imkânı verdiğiniz için de size teşekkür eder; diğer aday,adayı olan Partili arkadaşlarıma başarılar dilerim.


Anahtar Kelimeler:
ahmet çiçek
10.09.2013 15:57:43
mahmut başkan in partı için yapmış olduğu fedakar çalışmaları ile il genel meclis adaylığını bence hak etmiştir başarılar diliyorum.

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı