CHP RİZE 37’NCİ İL KONGRESİ YAPILDI

CHP RİZE 37’NCİ İL KONGRESİ YAPILDI

SİYASET 10.02.2020 08:10:54 97 0
CHP RİZE 37’NCİ İL KONGRESİ YAPILDI

Saltuk Deniz yeniden CHP Rize İl Başkanlığına seçildi.

Hayati Akbaş

RİZE-İsmail Kahraman Kültür Merkezinde yapılan 37. Olağan CHP Rize İl kongresine AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Ali Avcılar, İYİ Parti Rize İl Başkanı Av. Ayşegül Özyanık, CHP Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu, CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, Eski Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Genel Başkanı ve SOL Parti üyesi Alper Taş, Rize ve ilçe teşkilatlarıyla birlikte Sürmene, Arsin, Araklı, Maçka ve Trabzon'dan çok sayıda partili ile STK temsilcileri ve davetliler katıldı.

Kongrede konuşan CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz, bundan sonra çalışmalarını yerel anlamda sürdüreceklerini ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından gündem gereği seçimlere geçildi. Tek Liste ile girilen seçimlerde Saltuk Deniz 128 kullanılan oyun 126’sını alarak güven tazeledi ve yeniden İl Başkanı seçildi. 2 oy ’da geçersiz sayıldı. İl Başkanı Saltuk Deniz başkanlığında tek listeyle gidilen kongrede yönetim kuruluna şu isimler seçildi: Bina Baltacı, Sevim Bostancı, Ayhan Bursalı, Hatice Çalışkan, Yunus Çemberci, Özlem Çemberci, Hüseyin Çiftçi, Fazıl Ekşi, Mustafa Erbaş, Kemal Özgür Kahraman, Tahsin Kanbur, Fatma Kaspar, Mustafa Kazmaz, Ahmet Kotil, Kadir Öztürk, Nazım Rakıcı, Erdal Saral, Dursun Şişman, Fazilet Türüt ve İsmail Hakkı Yıldırım.

Rize CHP İl Disiplin kuruluna da şu isimler seçildiler: Nizamettin Çerman, Ali Fındık, Atilla Güneri, Ergün Karafazlıoğlu, Filiz Kulaksızoğlu, Yunus Özdoğan, Ahmet Rakıcı, Hızır Yıldırım ve Abdullah Yıldız.

Rize CHP İl Kurultay Delegeliklerine de şu isimlerden oluştu: Saltuk Deniz, Şaban Akyıldız, Kazım Balta, Muhammet Çevik, Hızır Kadıoğlu ve Kadirhan Kadıoğlu seçildiler.

Yeniden Rize CHP İl Başkanlığına seçilen Saltuk Deniz  kongre ardından yaptığı açıklamalarda;

'08.02.2020 tarihinde yapmış olduğumuz il kongremize olumsuz hava koşullarına rağmen 160 Delegemizin 130 ' u katılmıştır.Olumsuz hava koşullarına rağmen delegelerimizin %81'i kongremize katılmış ve geçerli oyların tamamı şahsıma verilerek , yeniden İl Başkanı olarak görevlendirildim.Bu benim için en onurlu görevdir. Delege arkadaşlarımızın bana göstermiş oldukları bu güvenden dolayı onur duydum.İlçe kongrelerinden seçilerek gelen 160 kongre üyemizin tamamına teşekkür ediyorum.
Çok güzel bir kongre gerçekleştirmemizi sağlayan tüm parti yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum..
Ayrıca;Her türlü hava muhalefetine rağmen kongremize katılan parti üyelerimize, vatandaşlarımıza, konuklarımıza, Siyasi Partilerimizin İl Başkanlarına, Siyasi Partilerin temsilcilerine ve STK Başkan ve Temsilcilerine, Muhtarlarımıza,Belediye Başkanlarımıza, İstanbul Rize Masası temsilcilerine ve tüm katılanlara teşekkür ederim'dedi..


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI