CHP Pazar’da Seçimi neden kaybetti

CHP Pazar’da Seçimi neden kaybetti

SİYASET 2.08.2019 07:23:38 125 0
CHP Pazar’da Seçimi neden kaybetti

Pazar-31 Mart 2019 Yerel seçimleri ardından Pazar CHP İlçe Başkanlığı “seçimi neden kaybettik” ve diğer konuları görüşmek üzere danışma kurulu toplantısı yaptı.

Rize - Pazar CHP ilçe Teşkilatı, İl Başkanı Saltuk Deniz Başkanlığında İlçe Danışma Kurulu Toplantısını Pazar Belediyesi Kültür Salonunda yaptı.

Toplantıya Rize ve komşu ilçelerin ilçe Başkanları, parti temsilcileri, katıldı.

İl Merkez CHP Başkanı, Fındıklı İlçe Başkanı, Pazar CHP Belediye Başkanı adayı ve Pazar İlçe Kadın Kolları Başkanı hazır bulundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Bazı bölümleri basına kapalı olarak gerçekleşen toplantıda, Pazar’da Belediye Başkanlığının neden kaybedildiğinin cevapları arandı. Daha sonra gelecekte yapılacak olan genel seçimlerde daha güçlü olabilmek ve CHP’yi Ülke genelinde iktidar yapmak için neler yapılması gerektiği, olası yapılabilirse eğer, bir yerel seçimde Pazar Belediyesinin nasıl kazanılabileceği tartışıldı. Üyelerden bilgi alındı. Üyeler düşüncelerini tek tek söz alarak aktardılar.

İl Başkanı Saltuk Deniz, İlçe Başkanı Adnan Solak, eski İlçe Başkanı Abdullah Yıldız, CHP Belediye Başkan adayı Kazım Balta, İl Genel Meclis Üyesi Ömer Hocaoğlu, Meclis Üyesi Başkanı Selçuk Vatandaşlar, Eski ilçe Başkanı Hasan Banko, Eski Meclis Üyesi Zeki Karahan, CHP üyesi Devrim Kantoğlu, Eski Meclis Üyesi Erdoğan Bozacı ve bazı üyeler söz alarak düşüncelerini aktardılar.

İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Hocaoğlu ‘Rize’de 27’ye 3 kişiyiz. Muhtarlarla görüşüyorum. Başka ilçelerinde temsilcisiyim. Gerekli bilgileri İlçe Başkanına veriyorum. Biz bir aileyiz. Ancak Pazar’da Belediye seçimlerinde tam bir aile olamadık ve kaybettik” dedi.

Belediye Meclis üyesi Selçuk Vatandaşlar ‘ Pazar’da 4 meclis üyesiyiz. Buradaki çalışmaları Rize’ye bildiriyorum.4 aydır çalışıyoruz. Pazar’ın adil ve hakça yönetilmesine çalışıyoruz. Biz size danışmaya geldik. Fikirlerinizi bekliyoruz. Sorununuz varsa beni arayın” dedi.

Pazar Eski Belediye Meclis Üyesi Zeki Karahan “ Bana danışan yok. Neden geldim buraya. Bu toplantı danışma toplantısı değil mi” dedi.

Pazar CHP Eski İlçe Başkanı Hasan Banko “CHP li gençlere iş imkanı tanınmalı ve bunlarla birlikte mücadele verilmeli” dedi.

Pazar CHP Eski İlçe Başkanı Abdullah Yıldız “ Herkesin bir görüşü var. Sadece Kongrede partili oluyoruz, hepimizin suçu var. Halk ile tam beraber olamadık. Demek ki bir daha ki seçimde halk ile iç içe olmalıyız” dedi.

Kaynak; Lütfi Cemal Kobal (Genç Fm radyo)


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI