CHP Pazar’da Başkanını seçti

CHP Pazar’da Başkanını seçti

SİYASET 18.01.2020 17:24:29 95 0
CHP Pazar’da Başkanını seçti

Ali Akyıldız

Cumhuriyet Halk Partisinin 37.Olağan Kongresi Pazar İlçe Başkanlığı seçimleri 18.01.2020 Cumartesi günü Pazar Belediye Kültür ve Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

Kongre Saat 10.00 da başladı. Kongrede Divan Başkanlığına CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önel, Mehmet Yılmaz ve Cevat Bakar seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra 03.12.2017-31.12.2019 dönemi yönetim kurulu çalışma raporu okundu. Ve İbra edildi. Ardından İlçe Başkanı, İlçe Yönetim Kurulu ve İl Kongresi delegelerinin seçimine geçildi.

İlçe başkanlığı seçimine İl Başkanı Saltuk Deniz, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Ş.Çervatoğlu, Pazar Ak Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız, MHP İlçe Başkanı Bora Haberal, İYİ Parti İlçe Başkanı Rahmi Biber, Ak Parti İl Genel Meclisi üyeleri Rasim Çorbacı ve Recep Üst, Kamyoncular Derneği Başkanı Turan Karahan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır, Rize iline bağlı tüm CHP İlçe Başkanları katıldı.

İlçe Başkanı Adnan Solak ilk açılış konuşmasını yaptı. Ardından CHP İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Hocaoğlu partililere hitap etti. Kırıkkale CHP Milletvekili Ahmet Önel Kongre süreçleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Daha sonra ise İl Başkanı Saltuk Deniz konuşma yaparak seçimin Pazar için hayırlı olmasını temenni etti.

Geçmişten günümüze CHP’de, Pazar’da İlçe başkanlığı yapanlara ilçe başkan Adnan Solak tarafından Plaket verildi.

Daha önce Devrim Kantoğlu, Kazım Balta ve Yaşar Karahan İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklamıştı. Devrim Kantoğlu adaylıktan çekilince Kazım Balta ile Yaşar Karahan arasında yapılan seçimlerin sonucunda

99 Delege Oy kullandı.

KAZIM BALTA ……………….64

YAŞAR KARAHAN…………. 35

Oy aldı.

En fazla oyu alan aday Kazım Balta CHP Pazar İlçe Başkanı oldu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı