CHP Pazar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız Belediye Başkanlığı adaylığı için kararını verdi

CHP Pazar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız Belediye Başkanlığı adaylığı için kararını verdi

SİYASET 14.09.2018 18:25:37 140 0
CHP Pazar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız Belediye Başkanlığı adaylığı için kararını verdi

PAZAR-Pazar CHP İlçe Başkanı Abdullah Yıldız Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Pazar CHP den Belediye Başkanlığına Aday adayı olduğunu

CHP’nin 95. kuruluş yıl dönümü nedeni ile Ankara’ya giden Pazar CHP İlçe Başkanı Abdullah Yıldız ,Ankara dönüsü Pazar Genç Fm sahibi Lütfi Kobal’a yapmış olduğu açıklamalarda;

' Bildiğiniz gibi CHP 95. kuruluş yıl dönümünü kutluyor. Bu nedenle İl başkanları ve zorunlu olmamak koşulu ile İlçe başkanları ile Ankara’da bir araya geldik. Partimizin 95. kuruluş yıldönümünü kutladık, Ardından Anıtkabir’i ziyaret ettik, daha sonra yaklaşan Yerel seçimler hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.

Genel merkez nasıl bir yol izleyeceğimizi bizlere aktardı, bazı bölgelerde 24 Haziranda olduğu gibi gerekirse ittifak yapacağımız söylendi. Birlikte hareket ettiğimiz partiler ile yolumuza devam edeceğiz, hangi partinin adayı daha güçlü ise onu destekleyeceğiz, Belediye Başkan Aday Adayların başvuruları alınmaya başlandı, bazı bölgelerde adayı Merkez belirlerken, bazı bölgelerde aday İl yönetimi tarafından belirlenecek.

Şu ana kadar Pazar için benim haricimde aday adayı başvurusu yok, ben aday adaylığımı çok önceden açıklamıştım, yönetim kurulumuz aday adayı olduğumu biliyor, süreç bir şekilde başlamıştır, gerekli koşulları yerine getirenler tabii ki aday adayı olabilirler, Yerel seçimler Ülkemize hayırlı olsun' dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI