CHP İL VE İLÇE BAŞKANLARI İLE PAZAR'DA TOPLANTI..

CHP Rize il başkanı Saltuk Deniz ve Pazar ilçe başkanı Kazım Balta’nın ev sahipliğinde gazeteciler günü nedeniyle bir araya geldi.

SİYASET 25.01.2021 17:14:26 32 0
CHP İL VE İLÇE BAŞKANLARI İLE PAZAR

CEVAHİR TOPALOĞLU

PAZAR-CHP Rize il başkanı Saltuk Deniz ve Pazar ilçe başkanı Kazım Balta’nın ev sahipliğinde gazeteciler günü nedeniyle bir araya geldi.

CHP Pazar ilçe başkanlığındaki toplantıya Ardeşen ilçe Başkanı Faruk Buçan ve Fındıklı ilçe Başkanı Kadirhan Kadıoğlu’ da katıldı. Pandemi nedeniyle 10 Ocak’ta gerçekleştirmeyi düşündükleri toplantıyı bu güne ertelediklerini belirten CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz, gazetecilerin sorunlarının çözümü için bir çalıştay düzenlenmesi gerektiğini söyledi

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, “Parti olarak bir gazeteciler Çalıştayı düzenlemeyi düşünüyorduk ancak bu çalıştayın CHP Çalıştayı olmaması için bunu gazetecilerin organize etmesi gerektiği kanısına vardık. Gazetecilerin bu dönemde birçok sosyal haktan yararlanamadıklarını görüyoruz. Biran önce gazetecilerin bu sorunları çözülmelidir. Bu çalıştayın biran önce yapılması gerektiğini düşünüyorum” dedi

Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Pazar,Ardeşen ve Fındıklı İlçe Başkanları Çay kanunu hakkında açıklamalarda bulundular.Ardından toplantı sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı