CHP GENEL BAŞKANİ KİLİÇDAROĞLU TEŞEKKÜR ZİYARETİ İÇİN BÖLGEYE GELDİ.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 31 Mart yerel seçimler sonrası il, ilçe ziyaretlerine Karadeniz’de başladı.

SİYASET 3.08.2019 14:22:43 48 0
CHP GENEL BAŞKANİ KİLİÇDAROĞLU TEŞEKKÜR ZİYARETİ İÇİN BÖLGEYE GELDİ.

HOPA-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 31 Mart yerel seçimler sonrası il, ilçe ziyaretlerine Karadeniz’de başladı.
Yerel seçimlerde en büyük başarı sağladığı Artvin genelini ilk sıraya koyan genel başkan Trabzon hava limanından sonra Rize’nin Fındıklı Belediyesi’ne ziyaretlerde bulundu.

KILIÇDAROĞLU FINDIKLI’DA

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Fındıklı Belediyesi önünde Çocuk Meclisi üyelerinden Efe Ergüven ve Beren Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu ’nu çiçek vererek karşıladı. Daha sonra belediye başkanlığı makam odasına çıkıldı. Görüşmede Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri, İl ve ilçe başkanlarıyla Fındıklı Belediyesi meclis üyeleri ve halk meclisi üyeleri de yer alarak Kemal Kılıçdaroğlu’na taleplerini ileterek destek istediler. Kadın meclisi üyeleri yöremize özgü çeşitli ikramlarda bulundular. Sonrasında belediye binası önünde toplanan kalabalığa konuşma yapıldı. Açılış konuşmasını Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu yaptı.

Çervatoğlu‘’Sizin evladınız olmaktan her zaman onur duydum. Genel başkanımız da bugün bizi onurlandırdı. Sayın genel başkanıma, genel başkan yardımcılarıma ve milletvekillerimize hoş geldiniz diyorum. Fındıklı konukseverdir, aydındır, ilericidir, devrimcidir. İyi ki varsınız ’dedi.

Belediye başkanının konuşmasının ardından Kemal Kılıçdaroğlu halka seslendi.

Kılıçdaroğlu: ‘’Belediye başkanımız kapıya 7 belediye ilkesi asmış. Tüm vatandaşlarımızın parti ayırt etmeksizin o 7 ilkeyi okumasını rica ediyorum. Hiç bir siyasi parti ayrımı yapmaksızın bütün belde halkını kucaklamak zorundayız. Yeni bir siyaset anlayışını Türkiye’ye getirmek istiyoruz. Kavgadan uzak bir siyaset anlayışı, herkesi kucaklayan bir siyaset anlayışı, Türkiye’nin geleceğine odaklanmış bir siyaset anlayışı, Hiç kimsenin kimliğini inancını ve yaşam tarzını siyasete malzeme etmeyen bir siyaset anlayışı güdeceğiz.’’ dedi.

''Çevre konusunda en duyarlı ilçe neresi diye sorsalar herkesin aklına ilk Türkiye‘de Fındıklı gelir. ''

''Kibirden uzak olacak siyasetçi. Siyasetçi toprağını sevecek, insanını, doğasını, ağacını, dağlarını, derelerini her şeyini sevecek siyasetçi ve onu koruyacak. Sizin özelliğiniz; siz derelerinize sonuna kadar sahip çıktınız. Çevre konusunda en duyarlı ilçe neresi diye sorsalar herkesin aklına ilk Türkiye ‘de Fındıklı gelir. Çocuklarımız bu dağlarda tepelerde derelerde gezecekler. Hayvanları tanıyacaklar, ağaçları, dereleri orada yüzen balıkları tanıyacaklar. Bütün bunları yok edersiniz nerede yaşayacağız.’’

Çay sorununa da değinen Kılıçdaroğlu: ’’ Rize milletvekilleri için çay sorunu yok mudur? Çay olmazsa Rize olmaz, fındık olmazsa Karadeniz olmaz’’ derken çay ve fındık sorunu ile ilgili yoğun çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Bir vatandaşın Atatürk Parkı’nı sorması üzerine Atatürk’ün kim olduğunu anlatan Kılıçdaroğlu ‘’Hiç kimse Mustafa Kemal Atatürk’ün adını ne gönlümüzden, ne Türkiye coğrafyasından ne de Dünya coğrafyasından asla kaldıramaz. Tüm zorlukları cesur ve yiğit belediye başkanımızla aşacağınıza inanıyorum. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.’’ dedi.

Kılıçdaroğlu, konuşmasını sonlandırmasının ardından belediye ziyaretlerini sürdürmek üzere komşu ilimiz Artvin’in Arhavi İlçesine hareket etti.

KILIÇDAROĞLU ARHAVİ’DE

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Arhavi’de Halka Hitap Etti

Rize ve Artvin’de 31 Mart seçimlerinde sandıktan başarıyla çıkan belediyeleri ziyaret etmek üzere sabah saatlerinde havayolu ile Trabzon’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Arhavi’ye uğrayarak halka hitap etti.

Ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimler’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun ve Artvin Millet Vekili Uğur Bayraktutan da yer aldı.

Arhavi Belediyesi önünde gerçekleştirilen karşılama töreni vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleşirken, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilçeyi ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Arhavi Belediyesi’ni ziyareti öncesinde burada halka hitap eden Kılıçdaroğlu; Arhavi’de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek; “Yeni bir siyaset anlayışını başlatıyoruz. Yerelden başladık buna. Allah’ın izniyle önümüzdeki süreçte göreceksiniz. Türkiye’nin her tarafına bahar gelecek. Türkiye’nin her tarafında baharda güzel kiraz ağaçları açacak. Arkasından güzel haziranlar gelecek. Bu güzel coğrafyada hepimizin huzur içinde yaşaması lazım. Kimliği ne olursa olsun, yaşam tarzı ne olursa olsun bize saygı duymak düşer” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra Arhavi Belediyesi’nde ağırlandı. Burada kendisine Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu tarafından ilçede yapılacak projeler hakkında brifing verildi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür edilerek başkan Kurdoğlu tarafından kendisine plaket takdim edildi.

Kılıçdaroğlu belediye ziyaretinin ardından Artvin gezisini sürdürmek üzere ilçeden ayrıldı.

KİLİÇDAROĞLU HOPA’DA

Artvin ili ziyaretleri kapsamında Arhavi ziyaretini gerçekleştiren Genel Başkan Kılıçdaroğlu daha sorasında, 31 Mart yerel seçimleri sırasında Artvin mitingi sonrası ziyaret ettiği tek ilçe olan Hopa’ya ‘’ 31 Mart sonrası belediye binanızda Belediye Başkanımız Taner Ekmekçi’nin acı kahvesini içmeye geleceğim.’’ sözünü gerçekleştirmek için Hopa ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Ziyaretine Hopa Belediyesi ile başlayan Kılıçdaroğlu’na başkanlık makamında ikramlarda bulunuldu.


Kooperatif çayı olan Hopa Çay hediyeleri verildi.

Hopa Belediyesi tarafından yapılmakta olan ve planlanan projeler, belediyenin mali durumu personelleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Belediye Başkanı Taner Ekmekçi tarafından plaket ve Hopa Takası hediyelerini kabul eden Genel Başkan yapılacak olan projelerde de kendisinin ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin desteklerinin olacağını belirten Kılıçdaroğlu daha sonrasında Hopa halkına seslendi; ‘’Metin Lokumcu ve Kazım Koyuncu’nun memleketinde böylesi güzel bir günde sizlerle birlikte olmaktan gurur duyarak sizlere teşekkürlerimi sunmaya geldim. Sizlere Taner Başkan’a güvenin dedim sizler de bizlere güvendiniz, Hopa halkı Taner Ekmekçi ile kazandı ve kazanmaya devam edeceğine hiç şüphem yok.’’ sözleriyle Hopa halkını selamlayan Genel Başkan Kılıçdaroğlu daha sonrasında Türkiye iç ve dış Politikaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Sıcak havaya rağmen Hopa halkının yoğun ilgisi vardı.

Hopa ziyaretine Genel Başkan ile birlikte Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel B. Yardımcısı Seyit Torun, Artvin Millet Vekili CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Uğur Bayraktutan, Sinop Millet Vekili Barış Karadeniz, İstanbul Millet Vekilli İbrahim Kabaoğlu, Trabzon Millet Vekili Ahmet Kaya ve Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, CHP ilçe Başkanı Adnan İskender, 22. dönem Milletvekili Yüksel Çorbacıoğlu, CHP ilçe yönetimi ve vatandaşlar katıldı.
 


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI