CHP FINDIKLI İLÇE ÖRGÜTÜ BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI TANITTI

CHP FINDIKLI İLÇE ÖRGÜTÜ BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI TANITTI

SİYASET 2.11.2018 07:28:54 25 0
CHP FINDIKLI İLÇE ÖRGÜTÜ BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI TANITTI

Cumhuriyet Halk Partisi Fındıklı İlçe Örgütü daha önceki seçimlere katılan aday adaylarının da katılımıyla Fındıklı Belediye Başkanlığı için makine mühendisi Ercüment Şahin Çervatoğlu’nun adaylığını açıkladı.

Hayati Akbaş

RİZE/FINDIKLI-Cumhuriyet Halk Partisi Fındıklı İlçe Örgütü daha önceki seçimlere katılan aday adaylarının da katılımıyla Fındıklı Belediye Başkanlığı için makine mühendisi Ercüment Şahin Çervatoğlu’nun adaylığını açıkladı.

CHP Fındıklı ilçe binasında yapılan toplantıda ilçe başkanı Kadirhan Kadıoğlu “bir il bir ilçe sadece seçilmiş seçilmiş ve atanmışlarla yönetilemez, bu açıdan bu yapıyı koordine edecek, hepimizin adayı olacak arkadaşımızı size takdim etmek istiyorum” sözlerine yer verdi.

Belediye başkan adayı makine mühendisi Ercüment Şahin Çervatoğlu açıklamasında “Burada bizleri onurlandıran çok değerli başkan adaylarımızın biriktirdikleri bana ders olacak, düşünceleri ışık olacak. Bana ‘ben’ değil ‘biz’e ihtiyacımız var, tek akla değil ortak akla ihtiyacımız var, Fındıklı’nın tüm bileşenleriyle ortak bir yaşama ihtiyacımız var, Fındıklı’da bunu gerçekleştirecek potansiyel var, ilçe teşkilatında fikir var yürek var.

Ben de sayın başkanın belirttiği gibi bu fikrin, bu yüreğin sadece ve sadece sözcüsü olacağım. Bundan böyle burada hepimizin adı Viçe soyadı Fındıklı olacaktır. Aydınlık bir Türkiye aydınlık bir Fındıklı için yola çıktık, hepinize yürekten teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.

Daha sonra söz alan eski başkan adayları Ali Saatçi, Ruhan Kurdoğlu, Mahmut Bozkurt, Muhsin Şentürk, Rize İl Başkanı Saltuk Deniz yaptıkları açıklamada “Ercüment Çervatoğlu’nun yürüteceği çalışmanın birebir destekçisi olacaklarını, her zaman yanında yer alacaklarını, uzun yıllardan sonra mutlaka çok çalışarak Fındıklı belediye başkanlığını CHP’ye getireceklerini” belirttiler.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI