Çamlıhemşin Kentsel dönüşüm düşünüyor.

AK PARTİ İL GENEL MECLİS ÜYESİ VE ÇİÇEĞİ BURNUNDA ADAY ADAYI AÇIKLADI.

SİYASET 8.11.2013 18:26:26 19 0
Çamlıhemşin Kentsel dönüşüm düşünüyor.





CEMRE YILDIZ 'ın haberi.....


Ak Parti il genel meclis üyesi ve Çamlıhemşin Belediye başkan Aday adayı Osman Haşimoğlu, hak sahipleri mağdur edilmeden hayata geçirilecek Çamlıhemşin Kentsel Dönüşüm Projesi'ni desteklediklerini söyledi.

TOKİ ve Çamlıhemşin Belediyesi işbirliği ile yapımına başlanması planlanan Çamlıhemşin Kentsel Dönüşüm Projesi'yle ilgili ön çalışmalarının mevcut olduğunu belirten Haşimoğlu, ilçenin gelişmesi, daha yaşanabilir bir kent kimliğine sahip olabilmesi için bu tarz dönüşüm projelerine destek verilmesi gerektiğini ifade etti.



Çamlıhemşin'in hak ettiği yerde olabilmesi ve bir çok hayatı önem arz eden büyük projelerin hayata geçirilebilmesi için Ak Belediyeciliğin şart olduğunu belirten Haşimoğlu,

Vatandaşlar mağdur edilmeden hayata geçirilmeye çalışılan Çamlıhemşin Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilçe için bir şans olduğunu kaydederken ,Yerel seçimlerin kazanılması halinde Çamlıhemşin'de hayata geçirilmesi planlanan bu proje, Çamlıhemşin için büyük bir şanstır. Hepimiz bu ilçede yaşıyoruz ve istiyoruz ki Çamlıhemşin büyüsün, gelişsin, daha yaşanabilir bir kent olsun. Bu, durup dururken kendiliğinden olacak bir şey değil. Bunun için bu tarz projeler geliştirip hayata geçirmek gerekir. Eğer proje yapmazsanız, hizmet üretmezseniz nasıl gelişeceksiniz? Çamlıhemşin'in kentsel dönüşüm projesi gibi çalışmalarla önünü açabiliriz. Bunun için herkesin elini taşın altına koyması gerekmektedir. Sorumluluk almaktan kaçamayız. Hak sahipleri mağdur edilmeden hayata geçirilecek Çamlıhemşin Kentsel Dönüşüm Projesi'ni destekliyoruz. Çamlıhemşin'de görev yapan hiçbir memur veya çalışan başka bir yere gönderilmemesi için herkese yetecek kadar konut inşa edilmesi gerekiyor.” diye konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI