ÇAĞRI KARŞILIĞINI BULDU: “ÇAMLIHEMŞİN SAHAYA İNDİ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “çağrısı” Rize’de karşılığını buldu.

SİYASET 13.06.2021 10:16:10 47 0
ÇAĞRI KARŞILIĞINI BULDU: “ÇAMLIHEMŞİN SAHAYA İNDİ”

Neredeyse her konuşmasında 2 yıl sonrasına vurgu yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için de bu seçimler büyük önem taşıyor.

Erdoğan “Artık yeni bir dönem başladı. Arkadaşlar sahada olacağız. 2023 seçimlerine kadar hepimiz sahaya çıkacağız. Sahada olacağız. Artık masada oturmak yok” diyen Erdoğan, kısa süre önce yapılan MKYK toplantısında da 2023 seçimleri için hemen sahaya çıkılması talimatını verdi.

Erdoğan, üstüne basa basa, “Araziye çıkacaksınız, araziye çıkacaksınız, araziye çıkacaksınız” dedi.

ÇAMLIHEMŞİN AK PARTİ TEŞİKALTI SAHA İNDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “çağrısı” Rize’de karşılığını buldu.

Rize ilk kez,Çamlıhemşin Ak Parti İlçe teşkilatı sahaya inerek bir yandan yatırımları, diğer Yandan ise ilçe esnafı ve mahalle sakinlerini ziyaret ettiler.

İlçe Başkanı Ömer Altun, Cumhurbaşkanımızın “sahaya inin” çağrısı üzerine Belediye Başkanımız Osman Haşimoğlu, İl Genel Meclisi Üyemiz Yusuf Arısoy, Belediye Meclis Üyemiz Taner Zarasız, Yerel Yönetim Birim Başkanımız Mehmet Kesti ile birlikte Çamlıhemşin ilçe merkezi ve mahallerinde yapılan yatırımları yerinde inceleyerek vatandaşlarımız ile bire bir görüşme yaptık” dedi.

Başkan Altun, Çamlıhemşin ilçemizde 10 mahalleye 200 metre bariyer,200 metre patika yol ile toplamda 2 bin metre bariyer,2 bin metre de patika yolu 2020 yılı içinde yapımını yapıyoruz. Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Ömer Altun, artık sahaya indik. Cumhurbaşkanımızın talimatlarını harfiyen uygulamaya başladık. Bu ve buna benzer çalışmalara, programlar dahilinde tüm Çamlıhemşin ilçemizi kaplayacak şekilde devam edeceğiz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı