BİZİM TATİLİMİZ YOK!

Rize ve Artvin'de Bazı İncelemelerde bulundu.

SİYASET 19.08.2013 13:56:56 14 0
BİZİM TATİLİMİZ YOK!

 



AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile Birlikte Rize ve Artvin'de Bazı İncelemelerde bulundu.

                AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün bir takım incelemelerde bulunmak için ilk olarak Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde bulunan Elevit yaylasına konuk oldu.

               
               Burada AK Parti Çamlıhemşin İlçe Başkanı Yusuf Arısoy'un ev sahipliğinde elevit yaylasında bölge insanı ile buluşan Karal ve Aygün, başta yapımı devam eden Çat turizm yolunda gelinen mesafe ve yayla yollarının birleştirilmesi konuları hakkında bölge insanı ile fikir alışverişlerinde bulundu.

               
                Buradaki incelemelerinin ardından konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Rize Milletvekili Karal ' Şuan bilindiği üzere meclisimiz tatilde. Lakin meclisimizin açık olduğu dönemlerde de tatil anlayışını bir kenara bırakıp haftanın dört günü, memleketimizin dört bir yanını zaten dolaşıyor, varsa problemleri yerinde inceliyor ve çözüm yolları arıyorduk. Bizim tatilimiz yok. Bu gün burada Çamlıhemşin ilçemize bağlı Elevit yaylamızda değerli vekilimiz Zeki Aygün beyle bölge insanımızla buluştuk.  Ziyaret sebebimiz özellikle yayla yollarımızın birleştirilmesi konulu projemizin ve Çat turizm yolumuzun geldiği son hali görmekti. Şimdiye kadar Çat turizm yoluna yaptığımız yatırım bedeli eski para ile 12 trilyonu bulmuştur. Projenin tamamlanması için gereken ne varsa yapacağız' şeklinde konuştu.

                Buradaki ziyaret ve incelemelerin ardından hız kesmeden Artvin'e giden Karal ve Aygün, Artvin Milletvekili İsrafil Kışla'nın konuğu olarak başta Artvin Deriner Barajı olmak üzere bölgede bir takım incelemelerde bulundular.

                Artvin Deriner barajında Çoruh havzası DSİ Bölge Müdür Yardımcısından kapsamlı bilgi alan Karal, Çoruh nehri üzerinde yapılması planlanan projeler hakkında da brifing aldı.

                Daha sonra bölge sorunları ve hazırda bulunan projeleri masaya yatıran Karal, Aygün ve Kışla, Yusufeli - Fındıklı ve Yusufeli - Ardeşen bağlantı yolları arasında ilgili yetkililer olarak koordineli ve destekli bir dayanışma ile çalışılacağını söylediler. 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı