Benim Siyasetle İşim Yok

Benim Siyasetle İşim Yok

SİYASET 6.02.2014 10:10:10 21 0
Benim Siyasetle İşim Yok

Geçtiğimiz gün Cumhuriyet Halk Partisi Rize Belediye Başkan adayı Mine Orhon parti binasında partililerle beraber basın açıklaması yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Bekaroğlu’nu Destekliyor Diyenlere Cevabım Olsun

Genel başkan Kılıçdaroğlu ile görüşen Mine Orhon, sonuna kadar mücadelem devam edecek dedi.  Genel başkan Kılıçdaroğlunun 8 bayan milletvekilini Rize’ye göndereceğini söyleyen Orhon “ Rize il örgütümüz, ilçe örgütümüz genel merkezimiz ve CHP tabanı benim arkamda” dedi.

CHP’nin Bekaroğlu’nu desteklediği hakkında söylentilere kulak asılmamasını ve bunun asılsız olduğunu dile getiren Orhon, “ Bu iddialar benim daha öncede kulağıma geldi. Bu söylentilerle seçim kazanılmaz. Bu söylenenlere asla kulak asmıyorum. “

Hesap Kitap İnsanıyım

Mühendis olduğunu dile getiren CHP Rize Belediye Başkan Adayı Mine Orhon, “ben mühendisim,  hesap kitap insanıyım. Daha çok projelerim üzerinde çalışmak istiyorum. Rize için yapabileceğim güzel projeler üzerinde kafa yormak istiyorum. Çıkan dedikodularla benim işim yok. Hatta siyasetle de işim yok. Siyaseti il başkanım Mehmet Aslankaya gayet iyi yapıyor. Ben Rize’ye Belediye Başkanı olmak için geldim ve son güne kadar buradayım. Yanımda arkamda hiç kimse olmasa bile son güne kadar buradayım ki öyle bir durum kesinlikle söz konusu değil.

Okan Arslan 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı