Bekaroğlundan Renkli kampanya

Saadet Partisi Rize Belediye Başkan adayı Prof.Dr. Mehmet Bekaroğlu, Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen basın yayın kuruluşlarının temsilcilerini ağırladı.

SİYASET 12.03.2014 19:33:13 21 0
Bekaroğlundan Renkli kampanya
T24'ten Hakan Aksay ile Tayfun Ertan, Artı 1 TV'den Mehmet Güç, Deutsche Welle'den Lua, New York Times'tan Ceylan Yeginsu, Financial Times'tan Marcus ve Der Spiegel muhabiri ile kahvaltıda biraraya gelen Prof. Bekaroğlu, Rize'de seçimin Saadet Partisi ile Ak Parti arasında geçtiğini söyledi.

 
Ünlü gazeteciler Tayfun Ertan, Mehmet Güç ve Hakan Aksay'ın yanısıra yabancı basın mensuplarının Rize seçimlerine ilişkin sorularını yanıtlayan Bekaroğlu, Rize'de geçmiş 10 yılın hesabını vermekten kaçınan iktidar partisinin yerel aktörlerinin seçimi genel siyaset zeminine çekerek Başbakan üzerinden sürdürme gayreti içinde olduklarını belirtti. Saadet Partisi adayı olarak kendisinin ve ekibinin ise seçimi yerel düzeyde tuttuklarını ifade eden Bekaroğlu, 
Rize’de bir alternatif ortaya çıkmadan önce Ak Parti’nin seçimi rahat kazanacağının düşünüldüğünü ama ortaya koydukları  oluşumla beraber, Ak Partiyi eleştirenlerin, onun yerel aktörlerinin icraatlarından hoşnut olmayanların oy verebileceği bir alternatif meydana getirdiklerini söyledi. 

 
Seçimin, Rize'de Saadet Partisi ile Ak Parti arasında geçtiğini kaydeden Bekaroğlu, 'Bu oluşunca, yerel aktörlerden değişik şekilde rahatsız olanlar geldi, bize katıldı. Şu anda merkezi tartışmaların dışında Rize’de farklı dinamikler üzerinden seçim gidiyor. Bu ortamı 19 gün daha sürdürebilirsek biz bu seçimi kazanırız' dedi.

Misafirler daha sonra Prof.Dr. Mehmet Bekaroğlu ile beraber seçim iritbat bürosuna kadar yürüyüp, sokağın nabzını tuttular.  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI