Bekaroğlu 'CHP nasıl iktidar olur?

Bu kampanyanın birinci bölümünde Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye ile seçim bildirgesine hazırlanıyor. Üyelerimizi bir milyondan iki bucuk milyona çıkartacağız.

SİYASET 10.10.2014 13:39:30 100 0
Bekaroğlu
CUMHURİYET HALK PARTİSİ İÇİN ÜÇ TANE PROBLEM VAR
Cumhuriyet Halk Partisi için üç tane problemi saydım bunlardan biri algı problemi, bir değeri cumhuriyet halk partisi din karşıtımıdır? Değildir. Bunu anlatmamız gerekiyor. Bir değeri de Cumhuriyet Halk Partisi Kürtlere karşı bir partidir. Kürt düşmanı mıdır? Allah Allah CHP sosyal demokrat bir partidir. Sosyal demokrat parti eşitlikçi ve özgürlükçü bir partidir, adaletçidir. Bu kimliğe sahip bir parti nasıl bir etnik kimliğe düşman olabilir. Ama yapılanlar edilenler öyle bir algı oluşturuyor.
Seçim çalışmalarımız kasım ayında başlayacak. Nasıl bir seçim kampanyası yapılacağı çeşitli toplantılarla anlatılacak. Şunu söyleyebilirim bütün bu sorunları aşacak bir seçim kampanyası hazırlanıyor. Bu kampanyanın önemli parçalarından bir tanesi de üye katılımları olacak. Şuan da Cumhuriyet Halk Partisinin bir milyon üyesi var. Bir milyon üyesi olan bir parti iktidar alternatifi olamaz. Ciddi bir kampanya ile bu üye sayımımızı katlamamız gerekiyor.

Bu kampanyanın birinci bölümünde Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye ile seçim bildirgesine hazırlanıyor. Üyelerimizi bir milyondan iki bucuk milyona çıkartacağız. Bu hiç de zor bir şey değil. Bu halk nasıl ki 1970’lerde Ecevitli CHP’yi iktidara taşımışsa yüzde 43 oy vermişse şimdi neden vermesin. Eğer halk bize oy vermiyorsa bunun sorumlusu biziz. Bu sorunu çözecek aşacak olan birileri varsa onlarda biziz” diye konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı