BAYRAKTUTAN SAHİL’E İNDİ.

CHP YDK Başkanı ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan Arhavi, Kemalpaşa ve Hopa Belediyelerini ziyaret etti.

SİYASET 5.09.2020 11:09:16 29 0
BAYRAKTUTAN SAHİL’E İNDİ.

Hayati Akbaş

HOPA-Artvin milletvekili Uğur Baraktutan bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Arhavi’yi ziyaret etti. Bayraktutan’ı Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu makamında ağırladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Artvin Milletvekili Uğur Baraktutan’ın Arhavi ziyaretinde CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, Belediye Personel Şirket Genel Müdürü Engin Erkan ve belediye meclis üyeleri de hazır bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu milletvekili Uğur Bayraktutan’a ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

CHP Arhavi İlçe Örgütünü ziyaret edip burada bir süre kalan Bayraktutan daha sonra, yapımı devam eden “Nero Arhavi Hayvan Bakım Evi” inşaatına geçildi. Burada Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu tarafından, milletvekili Bayraktutan’a yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Artvin Milletvekili Uğur Baraktutan’ın Arhavi ziyareti, Nero Arhavi Havan Bakım Evi inşaatındaki incelemelerinin ardından son buldu.

KEMALPAŞA BELEDİYESİNİ ZİYARET

Artvin milletvekili Uğur Baraktutan, Arhavi ziyareti ardından Kemalpaşa Belediyesini ziyaret etti. Başkan Ergül Akçiçek tarafından makamında karşılanan Bayraktutan ve İl Başkanı Ahmet Biber’e “Hoş geldiniz” dedi.

Başkan Akçiçek Bayraktutan’a Belediye çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Bayraktutan Kemalpaşa Belediyesinin göz bebekleri olduğunu ve her zaman destek vermeye devam edeceklerini ifade ettikten sonra CHP İlçe Binasına geçildi. İlçe Başkanı Taner Çakır ve partililer tarafından karşılanan Bayraktutan’a Taner Çakır günün anısına bir plaket takdim edildi.

HOPA ÇAY’A ZİYARET

CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Taner Çakır, CHP Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir ve ilçe örgütü ile birlikte Tarımsal Kalkınma Kooperatifine ait Hopa Çay fabrikasına ziyaret ettiler.

Kooperatif Başkanı Harun Vayiç tarafından fabrika ve üretim hakkında Bayraktutan’a bilgi verdi ve Fabrikayı gezdirdi.

HOPA BELEDİYESİNE ZİYARET

Bayraktutan günün son ziyaretini akşam saatlerinde Hopa Belediyesine yaptı. Belediye Başkanı Taner Ekmekçi tarafından sıcak bir ortamda karşılanan Bayraktutan “Sıcak karşılama için teşekkür ediyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI