BAYRAKTUTAN ARTVİN’DE

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan Kurban Bayramı nedeniyle geldiği Artvin’de Artvin merkez ve İlçeleri tek tek ziyaret ederek Bayramlaşmalara katıldı.

SİYASET 2.08.2020 20:37:10 12 0
BAYRAKTUTAN ARTVİN’DE

Hayati Akbaş

ARTVİN- CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan Kurban Bayramı nedeniyle geldiği Artvin’de Artvin merkez ve İlçeleri tek tek ziyaret ederek Bayramlaşmalara katıldı.

Artvin Merkez’de açık alanda sosyal mesafe kurallarına uyarak düzenlenen Bayramlaşmada Bayraktutan partililer ve vatandaşlarla tek tek bayramlaştı.

Artvin’den sonra Borçka ve Murgul’da CHP İlçe örgütleri tarafından düzenlenen bayramlaşma ardından önce Hopa’ya ardından Kemalpaşa’ya ve günün sonunda Arhavi’ye gelen Bayraktutan ve beraberindeki geçmiş dönem Milletvekili Metin Arifağaoğlu, buralarda partililer ve vatandaşlarla bayramlaşarak gündeme yönelik açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde yapılan Büyük kongrede yeniden YDK üyeliğine seçildiğini ifade eden Bayraktutan “Ankara’da Artvin’imizi alnımız ak, başımız dik temsil etmeye devam ediyorum” diye konuştu.

Yapılan Bayramlaşma törenlerine Milletvekili Bayraktutan ile birlikte geçmiş dönem Artvin Milletvekili Metin Arifağaoğlu, CHP Artvin İl Başkanvekili Yücel Aslan, geçmiş dönem Kemalpaşa Belediye Başkanı Yalçın Emiralioğlu, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Taner Çakır, CHP Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, CHP Borçka İlçe Başkanı Vehbi Yılmaz, il ilçe parti yöneticileri, kadın kolları ve üyeleri katıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı