BAŞKANLAR ŞAVŞAT’TA

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin ve beraberinde İlçe Belediye Başkanları ile birlikte Şavşat Belediyesine ait Yöresel Ürünler İşleme Depolama ve Paketleme tesisinde incelemelerde bulunarak tesisin işleyişi hakkında bilgi aldı.

SİYASET 28.08.2021 12:07:42 114 0
BAŞKANLAR ŞAVŞAT’TA

Hayati Akbaş

ŞAVŞAT-Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin ve beraberinde İlçe Belediye Başkanları ile birlikte Şavşat Belediyesine ait Yöresel Ürünler İşleme Depolama ve Paketleme tesisinde incelemelerde bulunarak tesisin işleyişi hakkında bilgi aldı.

Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, Başkan Elçin ve beraberindekilere tesis hakkında bilgi vererek, Tesis sayesinde köylerde yetiştirilen elma, armut, kızılcık gibi ürünlerin teminlerinin yapılıp burada ürün haline getirilmesi ve yine köylerden getirilen meyvelerin kurutup, paketleyerek piyasaya sunacaklarını ifade etti.

Tesisin incelenmesinde; Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, CHP İl Başkan Vekili Zuhal Seçkin Kaçan, CHP Şavşat İlçe Başkanı İmran Kayaoğlu ve CHP İl Yöneticisi Ayşegül Aktaş yer aldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI