BAŞKAN KURDOĞLU İSTANBUL’DA

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu Ankara ziyaretinin ardından bu defa da İstanbul’da ziyaretlerde bulundu.

SİYASET 11.06.2021 13:07:23 49 0
BAŞKAN KURDOĞLU İSTANBUL’DA

Hayati Akbaş

İSTANBUL- Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu Ankara ziyaretinin ardından bu defa da İstanbul’da ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’i makamında ziyaret eden Kurdoğlu sıcak ilgi ve karşılama için teşekkür etti. Ziyarete Arhavi Belediyesi meclis üyesi Birkan Uyanık ve İstanbul Arhavililer Derneği Başkanı Yaşar Gümüşel’de katıldı.

Başkan Kurdoğlu Belediye olarak yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdi ve Keskin’i Arhavi’ye davet etti. Kurdoğlu ziyaret sonunda Arhavi tarihi evlerini anımsatan bir maket ev hediye etti.

TOLGA ÖZÇAKMAK’A BAŞKAN KURDOĞLU’NDAN ZİYARET...

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, çalışma ziyaretleri kapsamında bulunduğu İstanbul’da Şişli Belediyesi halkla ilişkiler müdürü kendisi de Arhavi’li olan Tolga Özçakmak’ı ziyaret etti.

Ziyarette Arhavi Belediyesi meclis üyesi Birkan Uyanık ve İstanbul Arhavililer Derneği Başkanı Yaşar Gümüşel de yer aldı. Başkan Kurdoğlu ziyaretinde ilçemizi başarı ile temsil eden Tolga Özçakmak’a çalışmalarında başarılar dileyerek, günün anısına ilçeyi temsilen maket Arhavi evi takdiminde bulundu.

CHP İL BAŞKANI KAFTANCIOĞLU’NU ZİYARET ETTİ.

Başkan Kurdoğlu beraberinde Belediyesi meclis üyesi Birkan Uyanık ve İstanbul Arhavililer Derneği Başkanı Yaşar Gümüşel olduğu halde CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu ziyaret etti.

Başkan Kaftancıoğlu tarafından sıcak ve samimi bir ortamda karşılanan Kurdoğlu Arhavi ve Belediye çalışmaları ve projelerinden bahsetti. Kaftancıoğlu ’da Arhavi’nin yeşili ve denizini özlediğini ve ilk fırsatta Artvin’i ve Arhavi’yi ziyaret edeceğini söyledi.

Başkan Kurdoğlu Kaftancıoğlu’na tarihi Arhavi evlerinin bir maketini hediye ederek sıcak ve samimi karşılama için teşekkür etti


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı