Başkan Basa ve ekibi Mazbatalarını alarak başladılar

31 Mart Mahalli İdareler seçiminde yeniden Pazar Belediye Başkanı seçilen Ahmet Basa; belediye meclisi ve il genel meclisini kazanan üyelerle birlikte Pazar Adliyesinde mazbatalarını aldı.Mazbata törenine AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yı

SİYASET 5.04.2019 15:32:56 225 0
Başkan Basa ve ekibi Mazbatalarını alarak başladılar

PAZAR-AK Parti'den Rize-Pazar Belediye Başkanı seçilen Ahmet Basa, Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis üyeleri mazbatasını alarak göreve başladılar.

Mazbatalarını alarak Pazar Belediyesine gelen Başkan Basa, Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclisi üyeleri burada kendilerini ziyarete gelen Rize Milletvekili Muhammed Avcı’yı Belediye Hizmet Binası önünde karşıladılar. Daha sonra Başkan Basa’nın makamında bir süre sohbet ettiler.

İlçe Başkanı Adem Yıldız, Başkan Basa, Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri ve Partililerle bir süre sohbet eden Rize Milletvekili Muhammed Avcı Başkan Basa’yı, Meclis üyelerini ve İl Genel Meclis üyelerini tebrik etti. Teşkilat Mensuplarına çalışmalarından dolayı da ayrıca teşekkür eden Avcı “ artık verilen sözlerin yerine getirilmesi zamanıdır” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI