BAŞKAN AKÇİÇEK ANKARA’DA BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDU

Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek ve İlçe Başkanı Taner Çakır Ankara ziyaretinde bir dizi ziyarette bulundu.

SİYASET 28.03.2021 17:53:06 27 0
BAŞKAN AKÇİÇEK ANKARA’DA BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDU

Hayati Akbaş

ANKARA- Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek ve İlçe Başkanı Taner Çakır Ankara ziyaretinde bir dizi ziyarette bulundu.

Başkan Akçiçek beraberinde CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Taner Çakır ve Belediye Meclis Üyeleri Fikret Altunkaya ve Zeki Ersoy ile birlikte İlk önce CHP Genel Merkezine geçerek Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Akçiçek İlçede yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Kemalpaşa’nın Ülkemiz vitrinine yakışır modern bir kent olması yönünde atılacak her adım ve çalışmayı destekleyeceklerini ifade etti.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, berberindekilerle birlikte Meclis Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüşerek çalışmaları hakkında bilgiler verdiler..

Akçiçek daha sonra İYİ Parti Genel Merkezine geçerek Genel Başkan yardımcısı Koray Aydın’ı ziyaret etti. Çeşitli konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan görüşme sonrası Koray Aydın “Güzide İlçemiz Kemalpaşa’mıza yapılan her hizmet kutsaldır. Yaptığınız çalışmalara için teşekkür eder, bundan sonra yapacağınız çalışmalarda başarılar dilerim. Bizlerden istediğiniz bir destek olursa yanınızda olduğumuzu da bilmenizi isteriz” diyerek misafirlerine ziyaretleri için teşekkür etti.

Başkan Ergül Akçiçek ziyaretler sonrası yaptığı değerlendirmede “Aldığımız bir karar doğrultusunda İlçemizin sorunlarını-projelerimizi Genel Başkanımıza anlatmak için Ankara’dayız. Oldukça verimli görüşmelerde bulunduk. Ziyaretlerimiz devam edecek” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı