Başkan adayı Kılıç'tan açıklamalar

Sınırlı Sorumlu 53/8 Sayılı Pazar Tarımsal Kooperatifi başkanlığı için aday olan Emekli Öğretmen Metin Kılıç hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

SİYASET 12.04.2017 16:33:50 139 0
Başkan adayı Kılıç

Başkan adayı Metin Kılıç “Kooperatiflerin ana amacı, yeteri derecede iktisadi güce sahip olmayan gerçek kişilerin meslek ve geçimlerine ait ihtiyaçlarını karşılıklı yardım, dayanışma ve kefalet suretiyle akılcı bir şekilde ve ekonomik olarak karşılamaktır. Özetle, kooperatifler ortaklarının ekonomik çıkarlarına hizmet etmek zorundadır ve ortaklarına ekonomik avantajlar sunamayan kooperatiflerin hayatta kalma şansları yoktur. Bölgemizin en güçlü, güvenilir ve en büyük kooperatifine Pazar olarak sahibiz. Ortaklarımızın emaneti olan Kooperatifimiz koruyup, kollayıp daha ileriye götüreceğiz. Bu donanıma sahip arkadaşlarımız ile yola çıktık” dedi.

Seçimi kazandıklarında ilk hedef olarak neler yapacaklarını açıklayan Kılıç “ Kooperatifimizin varlığını eksiksiz koruyup, daha ileriye götüreceğiz. Ana binamızda boş bulunan 5.6.7 katları Pazar ilçemizde ihtiyacı her geçen gün hissedilen Kız öğrencilerimize ait yurt olarak düzenleyip hizmete açacağız. Marketin temizlik ve fiyat dengelerine dikkat edilerek, tüketicilerimize daha sıcak ve güler yüzlü hizmetler sunulacağız. Organik gübre temininde Çaykur ve Ziraat odası ile işbirliği yapılarak Çayımıza uygun olan tespit edilecek, tercih ve fiyat farkı yönünden ön plana çıkarılarak marka tercihine gidilecektir. Muhtarlarımız ile istişare edilerek her köyden kooperatif temsilcisi belirlenecek, bu temsilcilerimiz ile beraber alınan kararlar ile kooperatifimizin duyuruları en ücra yerdeki üyelerimize ulaştırılacaktır. Kaymakamlık yanındaki binamızın tadilatı yapılarak modern bir görünüme dönüştürülecektir. Marketimizde yerli ürünler ( Bal, tereyağı, peynir, pekmez vb) satış reyonu açılacak ve tüketicilerimize en ekonomik şekilde organik gıdalar sunulacaktır” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI