BASIN DUYURUSU İLE MUHTAR ADAYLIĞI

PAZAR GÜZELYALI MAHALLESİ MUHTARLIĞINA YENİDEN ADAY OLAN ORHAN KALÇA BASIN DUYURUSU İLE ADAYLIĞINI VE 1.DÖNEM HİZMETLERİNİ ANLATTI

SİYASET 20.02.2014 12:59:49 32 10
BASIN DUYURUSU İLE MUHTAR ADAYLIĞI
Çok değerli Güzelyalı Mahallesi Sakinlerine;
 2009 yılı yerel seçimler sonucu sizlerden almış olduğum destek sonucu üstlendiğim Güzelyalı Mahallesi muhtarlık görevimi elimden geldiğince layıkıyla yürüttüğüm kanaatindeyim ve sizlerin desteğiyle bu dönemde de Güzelyalı Mahallemizin muhtarlı görevine tekrar talibim.
Şimdi muhtarlı görevimi sürdürdüğüm süre içerisinde Güzelyalı Mahallemiz için yapmış olduğumuz hizmetlerin bazılarını sizlerle paylaşmak istiyorum.
 1-Bu güne kadar üç bölge ismiyle adlandırılan mahallemizin (Dere içi-Akınlar-Cami üstü) tüm sokaklarına isim verilerek (23 sokağa isim verildi) mahallemiz daha modern hale getirilmiştir
 2-Mahallemizin yolları 38 yıl sonra ilk kez betonlatılarak, betonlaşan yolların bazı kesimlerinde arazi sahiplerinin de rızaları alınarak mahallemizin yolları genişletilmiştir ve karşılıklı gelen araçların birbirlerine yol vermeden güvenle geçebileceği hale getirilmiştir, bu dönemde de mahallemizin yol genişletme çalışmalarına devam edilecektir.
-Mahallemizin cevizlik mevkiinden, kaboğlu küme evlerine kadar olan yol kesminde genişletme yapılmıştır. (Güzelyalı Mahallesi- Uzun Sokak)
-Cami üstü Çaykur çay alım evinden, Yılmazlar Mevkiine kadar olan yol bölümünde de yol genişletmesi yapılarak ayrıca araçların dönebileceği ve park edebileceği alanlar yapılmıştır. (Güzelyalı Mahallesi-Yükselen Sokak)
 3-Mahallemiz için çok önem arz eden yaya üst geçidinin yapılması için Karayolları Genel Müdürlüğüyle irtibata geçilmiş olup, Mahallemize yapılmasını talep ettiğimiz üst geçit 2014 yılı karayolları planınına aldırılmıştır.
 4-Bodasarı Deresine Arındırma tesisi yapılması için belediye başkanımız Sayın Ahmet Basanın da desteğiyle, Sayın Bakanımız Hayati Yazıcıyla görüşülerek, arındırma tesisinin yapımına başlanmış olup Arındırma tesisi şuan bitme aşamasındadır. Bu arındırma tesisi sayesinde Mahallelimizin, kötü kokular, sinekler, mikroplar ve bulaşıcı hastalıklardan korunması sağlanacaktır.
 5-Mahallemizin her sokağına sokak lambaları taktırılmıştır.
 6-Mahallemizin açık olan elektrik tellerinin tamamı kapalı kablo yaptırılmıştır.
 7-Mahallemize üç adet yeni trafo koydurulmuştur.
 8-Mahallemiz çocuklarının Yaz tatillerinde Kur-an öğrenebilmeleri için Cami lojmanının altına modern derslik yaptırılmıştır.
 9-Mahallemizin iki ayrı noktasına kapalı durak yaptırılmıştır.
 10-Mahallemizin her tarafına çöp bidonları yerleştirilmiştir.
 11-Mahallemiz camisinin, Alttan ısıtma sistemi, iç ve dış boyası, klima, avize ve üst katına yapılan namaz kılma yeri gibi yenilikler yapılarak camimizin örnek ve modern bir cami haline getirlmiştir.
 12-Mezarlıkların düzenli olarak bakımı ve temizliği yapılmıştır.
 13-Mahallemizin her yerinden rahatlıkla duyulabilecek ses sistemi yaptırılarak, Mahallelimizin Ezan seslerini ve Belediye ilanlarını Daha kolay duymaları sağlanmıştır.
 14-Yeni çıkan yasalar ve duyurular yakından takip edilerek (SGK düzenlemeleri, Sosyal yardımlar gibi) Mahallelimiz bilgilendirilmiş ve hak ve ihtiyaç sahiplerinin bu hizmetlerden faydalanması sağlanmıştır.
 Tüm bu yapılan hizmetlerden dolayı katkıları geçen herkese Teşekkür eder, saygılarımı sunarım.
Bu hizmetlerimin dışında birçok farklı yerlerde betonlamalar yaptık. Bu hizmetlerimde seçildiğim 2009 dan bu yana bana en büyük desteği veren Belediyemiz çalışanlarına ve Belediye başkanımız Ahmet Basa’ya da ayrıca teşekkür ediyorum.
BELEDİYENİN DOĞALGAZ ÇALIŞMASINA ŞAHSIM VE MAHALLE HALKIM TAM DESTEK VERİYORUZ.

KALAN İŞLERİMİ TAMAMLAMAK ÜZERE MAHALLE HALKIMIN YOĞUN TALEBİ ÜZERİNE 30 MART 2014 TARİHİNDE GÜZELYALI MAHALLESİ MUHTARLIĞINA YENİDEN ADAY OLDUM. HALKIM BANA TEVECCÜH GÖSTERİRSE KALAN İŞLERİMİ TAMAMLAMAK İSTİYORUM. SAYGILARIMLA….
‘’Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz’’ Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır.
 
 Orhan Kalça
 Güzelyalı Mahallesi Muhtarı 

Anahtar Kelimeler:
DAVUT
20.02.2014 13:10:42
hayirli olsun muhtarim.sana yakişir

OSMAN
20.02.2014 13:11:07
bunca hişzmeti yapan muhtar kardeşimi tebrike ederim

AHMET
20.02.2014 13:11:29
umarim diğerlerine bu çalişma örnek olur

OSMAN
20.02.2014 13:11:42
hayirli olsun

KAMİL
20.02.2014 13:12:03
bugüne kadar görülmemiş tarzi da getirdin tebrikler

güzelyalılı
20.02.2014 13:19:09
rahmetli hilmi amcadan sonra mahallemiz için canla başla çalışan büyük muhtarımıza sizlerin huzurunda teşekkür ederim

güzel yalı sakını
20.02.2014 13:38:01
ooo ukadar caliştıkı parmakla gosteriliyor oy vereni vermeyeni

füsunziya
20.02.2014 21:39:04
canım babacım senin gibi muhtarları olduğu için çok şanslı güzelyalı mah.allah yolunu acık etsin..biz hep yanındayızzz

kaleli
21.02.2014 09:34:53
benim ve ailemden 5 oy senin muhtarım.. güzelyalı seninle güzel

lale kalca
23.02.2014 10:32:37
Abicim, allah her daim yaninda olsun inşallah... dualarimiz seninle. . Yolun açık olsun. .

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI