Başbakan'dan 30 Mart uyarısı

Erdoğan AK Parti adaylarını biz istişare ile belirledik.Bunların dışında hiçbir adaya referans vermeyiz.Rize de 18 de 18 yapacağız.

SİYASET 22.03.2014 09:17:53 24 0
Başbakan
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Rize mitinginde bir çok konuya açıklık getirdi.Bir de Rizelilere uyarıda bulundu

'30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde Adaylarımıza vereceğiniz destek kendilerinin yanında partimize vereceğiniz destektir” diyen

Erdoğan “Partimizin kuralları ve ilkeleri var. Aldığımız kararları biz istişare ile alırız. Çalışmaları buna göre yaparız. Bu seçimlerde sizlere taktir ettiğimiz adayları böyle belirledik. Adaylarımıza vereceğiniz destek kendilerinin yanında partimize vereceğiniz destektir. Aday olamayınca bağımsız aday oldular veya başka bir partiden aday oldular ve ne diyorlar; ‘AK Parti’nin bağımsız adayı, genel başkandan onay aldı’ Sevgili hemşehrilerim, benim partimin adayı dışında kimseye onayım yoktur. Bunu bilmenizi istiyorum. Kimleri de seçildikten sonra AK Parti’ye geçeceklerini söylüyorlarmış. Bu tür ifadelere, kurnazlıklara asla itibar etmeyin. Bu şahıslar aslında AK Parti oylarını azaltma peşindeler. Biz bu seçimde alacağımız oylar sadece Türkiye’ye değil dünyaya da mesaj vereceğiz. Bizim için bir oyun çok önemi var. Sakın bu oyuna gelmeyin. Biz kendi adaylarımız dışında kimsiye asla desteklemiş. Böyle bir şey kesinlikle söz konusu değildir. Adaylarımıza partimize destek istiyorum” ifadelerini kullandı.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI