Basa Canlı Yayında yeni Projeleri açıkladı

Pazar Belediye Başkan adayı Ahmet Basa Başkanlığı kazandığında yapılan işlere devam ederek,yeni yapacak olduğu projeleri Kaçkar TV'de katıldığı Canlı yayında açıkladı

SİYASET 21.03.2014 21:18:48 199 0
Basa Canlı Yayında yeni Projeleri açıkladı
5 yıllık görev sürecine pek çok hizmetler sığdırdığını ifade eden Belediye Başkanı Basa, bu süreçte Pazar'ın menfaatleri neyi gerektiriyorsa onun arkasında dimdik durduklarını, yemedikleri gibi yedirmediklerini söyledi.

Yaptıkları hizmetlerden Pazar halkının memnun olduğunu ve kendilerini takdir ettiğini ifade eden Başkan Basa, “Birlikte yaşamakta gurur duyduğum saygı değer Pazarlı hemşerilerim 2009 yılında vermiş olduğunuz yetki ile göreve başladım. Şunu bilmenizi isterim ki beş yıllık dönemimizde her adımımızın Pazar’ın menfaatleri doğrultusunda olması için çalıştık. Şükürler olsun ilçemizin ihtiyaç duyduğu yol, su ve kanalizasyon gibi bütün alt ve üst yapı çalışmalarını tamamladık. Bu çalışmalarımızı yaparken seçilme kaygısını gözetmeden hayalimiz olan 2023 Pazar’ının alt yapısını kusursuz hale getirmeyi öncelik olarak gördük” dedi.

Artık sırada dev projeler ile sosyal belediyecilik olduğunu ifade eden Basa, “Alt yapı çalışmalarımızı bitirirken önümüzdeki dönem projelerle ilgili tüm çalışmalarımızı şimdiden merkezi hükümetimiz ve ilgili bakanlıklarla görüşüp gerekli desteği aldık. Yaptıklarımızı yapacaklarımıza teminat göstererek siz kıymetli Pazar halkının desteklerini talep ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.

Basa, dev projeleri içinde deniz dolgusu, kentsel dönüşüm, spor kompleksi, Hemşin dere islahı, Soğuksu Mahallesi park alanları ve kapalı pazar yeri olduğunu sözlerine ekledi.



 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI