Barolar Birliği Başkanı Feyizoğlu’ndan AK Parti’ye Ziyaret

Barolar Birliği Başkanı Feyizoğlu’ndan AK Parti’ye Ziyaret

SİYASET 31.01.2019 07:43:45 28 0
Barolar Birliği Başkanı Feyizoğlu’ndan AK Parti’ye Ziyaret

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyizoğlu AK Parti Rize İl Başkanlığını ziyaret etti

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyizoğlu beraberindeki Rize Baro Başkanı Ümit Peçe ve bölge illeri Baro Başkanlarıyla AK Parti Rize İl Başkanlığını ziyaret ederek, İl Başkanı İshak Alim ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi.

Feyizoğlu “Bugün Bir İlki Başlatıyoruz ve Bunu Rize’den Başlatıyoruz”

Feyizoğlu bir ilki başlattıklarını belirterek, “Bir ilki başlattık. Bunu Rize’den başlattık. Türkiye’yi çok kez gezdik. Ancak hiç bir siyasi parti ile siyasi particilik anlamında faaliyetimiz olmamıştır. Buna dikkat ederiz siyasi düşüncelerimiz olur, dünya görüşümüz olur, oy verdiğimiz-vermediğimiz siyasi partiler de olur ancak bu makamlarda Baro Başkanlıklarında siyasi particilik yapılmaz. Bu kesin kuralımızdır. Bugün de yapmıyoruz fakat bugün bir ilki başlatıyoruz ve bunu Rize’den başlatıyoruz. Rize’deki tüm siyasi parti İl Başkanlıklarını ziyaret ediyoruz. Amacımız toplumsal iletişimi ve kucaklaşmayı sağlamak. Daha çok kucaklaşmaya ihtiyacımız var. Ön yargılar nasıl kırılır. Siyasi hayatın vazgeçilmezi olan siyasi partileri ayrım gözetmeksizin ziyaret ederek, onlarla tanışarak olur.” dedi.

Alim “iktidarlarımız döneminde bunlar artık geride kaldı”

Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür eden İl Başkanı Alim, “Kendi değerleriyle barışık olmayan kendi değerlerini ötekileştiren kişilerin halka rağmen bir şeyler yaptığı dönemleri yaşadık bu ülkede. Dolayısıyla bizim iktidarlarımız döneminde bunlar artık geride kaldı. Artık toplumun değerlerini benimseyen, toplumun değerlerini özümsemiş, toplumun değerlerine yabancı bakmayan o değerlerden dolayı insanları ötekileştirmeyen bir anlayış hâkim oldu. Yine bizim iktidarımızdan önceki dönemlerde siyasi görüşünden dolayı kararların verildiği, insanların yargılandığı dönemler yaşandı çeşitli zulümler oldu. Karar verirken siyasi düşünceler etkili olmamalı. Dolaysıyla bizim de arzuladığımız kesinlikle budur. Üstünlerin hukuku değil hukukun üstünlüğü olmalı.” Dedi.

Ziyaret karşılıklı hediye takdimi ile sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI