Bakırcı görevi devretti

RİZE’DE DEVİR TESLİM TÖRENİ. RİZE BELEDİYE BAŞKANI REŞAT KASAP, ESKİ BAŞKAN BAKIRCI’DAN GÖREVİ DEVRALDI

SİYASET 1.04.2014 21:41:22 23 0
Bakırcı görevi devretti
Rize Belediyesi’nde devir teslim töreni gerçekleşti. Rize'nin yeni Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Halil Bakırcı'dan görevi devraldı.

30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından AK Parti’den Rize Belediye Başkanı seçilen Reşat Kasap, Rize AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, İlçe Başkanı İshak Alim, İl Genel Meclisi Üyeleri, belediye meclis üyeleri ve bir grup seçmen ile birlikte belediye binasına geldi.



Görev devir teslim töreninde konuşan Halil Bakırcı, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyerek, “10 yıldır Rize’de AK Parti Belediyesi olarak hizmet verdik. Halkımızda hizmeti takdir ederek her seçimde oyunu artırarak güven ve desteğini sürdürdü ve güzel bir sonuç aldık. Artık görevi devrediyorum yeni Başkanımız Sayın Reşat Kasap’ın hizmetleri arttırarak devam ettireceğine inancım tamdır” dedi.

Bakırcı, temsili olarak şehrin anahtarını, mührü ve Kur-an’ı Kerim’i yeni Belediye Başkanı Reşat Kasap’a verdi.

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap ise şöyle konuştu: “Bugün burada yapmış olduğumuz devir teslim töreninde bana verilen emanetleri ve görevi teslim alıyorum. İnşallah Rize’de yapacağımız başarılı çalışmalar sonunda bende bu emanetleri benden sonraki arkadaşıma gönül rahatlığıyla teslim ederim. On yıl boyunca başarılı hizmetlerle ilimize hizmet veren Halil Bakırcı, kardeşime hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. 30 Mart yerel seçimlerinde göstermiş olduğumuz başarı Allah’ın izni halkımızın teveccühü ile gerçekleşmiştir. Bundan sonraki görevimizi en güzel şekilde yapacağımızdan halkımızın kuşkusu olmasın.”
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı