Bakan,Vekiller,Başkan Adayı Basa ve partililer yürüdü

Milletvekilleri Nusret Bayraktar ve Hasan Karal ile seçime 3 gün kala Pazar'da sevgi ve coşkuyla birlikte kalabalık toplulukla karşılaşan Bakan Yazıcı, gördüğü ilgi karşısında ilçeden memnun olarak ayrıldı

SİYASET 27.03.2014 18:22:11 31 0
Bakan,Vekiller,Başkan Adayı Basa ve partililer yürüdü
Naci GÜVEN
Bakan Yazıcı'ya gezi sırasında Belediye Başkanı ve adayı Ahmet Basa, İlçe Başkanı Sabri Aydoğdu, eski ve yeni ilçe teşkilatı, partililer ile vatandaşlar eşlik etti.

Yazıcı, açılışta yaptığı konuşmada, Türk müteahhitlerin dünyada Çin'den sonra en fazla iş gerçekleştiren müteahhitler olduğunu belirtti.

Yazıcı sözlerini şöyle sürdürdü:
“Türkiye’de bu tür tesislerin açılması marka değeri kazanmış ürünlerin pazarlanıyor olması Türkiye’nin gücünü gösteriyor. Gerçekten Türkiye’de 1 milyon 600 bin dolayında Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı ticari işletme bulunuyor. Yine bir o kadar Esnaf Sanatkârlara kayıtlı esnaf ve sanatkârımız bulunuyor. Ve Türkiye ekonomisinin en canlı sektörlerinden birisi inşaat sökeridir. Yaptıkları üretim, tasarım ve gerçekleştirdikleri özgün yapılar dolayısıyla dünyada yükleniciler arasında dünya müteahhitler sıralamasında Çin’den sonra dünyada ikinci sırada yerini almıştır. Türk müteahhitleri bugüne kadar dünyanın değişik yerlerinde üslendikleri yüklerin, inşaatların toplam değeri 284 milyardır. Bu gün itibariyle sürdürdükleri çalışmaların maliyet tutarı 45 milyar dolardır.”

Her zaman hizmet ürettiklerini, laf üretenlerden olmadıklarını belirten Yazıcı, 'Türkiye'de iş yapanlar, icraat yapanlar var, laf üretenler var. Yaptıklarımızı görüyorsunuz, göreceksiniz. Ak Parti'ye baktığınızda duble yol görecesiniz, 500 bin konut görüyorsunuz, eğitim görüyorsunuz, üniversite görüyorsunuz, sosyal politikalar görüyorsunuz, sevgi görüyorsunuz. AK Parti'nin sağladığı başarıların ardında millet var. Biz proje yaparken her şeyin merkezinde insan var. Gücü millet veriyor, rotayı millet çiziyor, biz de o doğrultuda hizmet üretiyoruz ' ifadelerini kullandı.

Bu arada Bakan Yazıcı, Pazar Mahallesi Muhtar adayı Cengiz Yıldırım’a 30 Mart’ta seçilebilmesi için çok çalışmasını belirterek, başarı diledi.

Yazıcı, daha sonra Fındıklı ilçesine geçerek İlçe Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI