Bakan'a verilen dosyalar kabul edildi

Yazıcı'ya sunulan dosyaların geri dönüşümü başladı. Kapalı Spor Salonuna yeni kat atılacak, 2 liseye ise spor kompleksi kurulacak.

SİYASET 15.03.2014 08:42:39 16 0
Bakan
AK Parti Pazar İlçe Başkanı Sabri Aydoğdu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada: 'Adaylık süreci tamamlandıktan sonra Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Hayati Yazıcı, İl Başkanımız Sayın Hikmet Ayar, Milletvekillerimiz Sayın Hasan Karal ve Sayın Nusret Bayraktar’ın katıldığı kahvaltıda, Milli Eğitim Müdürümüz ve STK başkanlarımızın çeşitli taleplerini kendilerine iletme şansı bulduk.

Ve kısa süre içerisinde da bakanımızdan güzel haberler aldık.

Bakanımızın 2014 yatırım programına ek olarak Pazarımıza kazandırdığı projelerin toplam maliyeti 3 milyon TL. Geniş olarak değinmek gerekirse, yeni tamamlanan Endüstri Meslek Lisesi ve Necat Sağbaş Anadolu Lisesine, 1,25 milyon TL maliyetli, yaklaşık 700 metrekare büyüklüğünde birer adet spor kompleksi eklenecek. Bildiğiniz gibi ilçe merkezinde bulunan Mehmet Akif Pirim Kapalı Spor Salonu, bölgede en çok spor çeşidini içerisinde barındırdığı gibi en faal durumda olan tesislerden birisidir. Salon için ayrılan 450 bin TL bütçe ile binaya ek bir kat daha eklenerek halkımız ve gençlerimize tam donanımlı bir gençlik merkezi kazandırılacaktır.

Güzel Pazarımıza bu yatırımları buradan müjdelemek ve desteklerinden ötürü Sayın Bakanımız ve vekillerimize Pazar adına teşekkür ediyorum”
dedi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI