BAKAN YAZICI ÖĞRETMENEVİNDE KONUŞTU

Pazar'da AK Parti İlçe Teşkilatının düzenlediği kahvaltılı toplantıya katılan Bakan Hayati Yazıcı, STK'lardan ilçenin sorunlarıyla ilgili dosyaları aldı.

SİYASET 8.02.2014 16:11:08 55 0
BAKAN YAZICI ÖĞRETMENEVİNDE KONUŞTU
Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar ile il başkanı Hikmet Ayar’ın da katılımıyla Pazar Öğretmenevindeki kahvaltılı toplantıya katıldı.



Pazar’daki sivil toplum kuruluşlarının hazırladıkları dosyaları teslim alan Bakan Yazıcı, eksiklerin giderilmesi noktasında çalışma başlatılacağını söyledi.,

 AK Parti Pazar İlçe başkanı Sabri Aydoğdu, ilçedeki partililer ve STK’ların biraraya geldiği toplantının amacının kaynaşma ve ilçedeki eksikliklerin tamamlanması için sorunların Baklan Yazıcı’ya iletilerek çözüme kavuşturulması olduğunu ifade etti.



Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa’nın katılımcılara teşekkür ettiği kısa konuşmanın ardından Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve ardından da Nusret Bayraktar açıklamalarda bulundu.


Bakan YAZICI burada yaptığı konuşmada ' Sizler geriye doğru yani maziye bir gidin.İlk İktidara geldiğimiz o dönemde Türkiye'nin Profili neydi.


Memlekette olağanüstü hal vardı.3 senedir devam eden bu Olağanüstü halı kaldırdık.Devlet Güvenlik Mahkemelerini kaldırdık.Yeni Caze Kanunu çıkardık.

Bazen de yanlış yapabilirsiniz İşte biz Özel Yetkili Mahkemeler kurmuştuk.Bu hataydı onu kaldırdıyoruz.Çok Önemli bir yasa çıkardık.


Bilgi edindirme yasası bunu asla küçümsemeyin.Vatandaş Devlet kapısından haklarını bu yasa ile artık rahatça arıyacaktır.Demokrasi önündeki iç engelleri kaldırıyoruz.Mücadele hala devam ediyor.İMF ye borçlarımızı bitirdik.Bugün gelinen noktaya öyle kolay gelinmedi.

Sizler ve bizlerin omuzunda çok büyük sorumluluklar vardır.2014 Seçimleri Pazar için ne kadar önem arzediyorsa,Ülkemiz içinde aynı önemi arzediyor.

Önümüzde çok önemli bir seçim olacak.Ve bu ülkemizde bir ilktir.Yani Cumhurbaşkanını sizler,halk seçecek.

O yüzden bu yerel seçimleri sadece sıradan bir Belediye başkanlığı seçimi olarak görmeyin'
dedi.Yazıcı Katılımcılara teşekkür etti.


Kahvaltı programının ardından,Önce Eczacı Dinçer ve Dr.Turgay Hasanoğlu'nun babalarının cenazesine uğrayarak baş sağlığı diledikten s

Ardeşen ilçesine geçen Bakan Yazıcı, Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde mücadele eden ve bugün Kadınlar Challenge Kupası'nda Sırbistan'ın Naisa-Nis takımıyla karşılaşacak olan Ardeşen Gençlik'in sporcularıyla ve kulüp başkanı Rauf Oğuz ile görüştü.




 





Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı