Avcı, “Rize’nin Önemli Cazibe Merkezlerinden Biri Olmasını Arzu Ediyoruz”

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı Hemşin’in turizm potansiyeline değinerek, “Bu vadi çok kıymetli ve bakir bir durumda. Burayı turizm alanı yapıp Rize’nin önemli cazibe merkezlerinden biri olmasını arzu ediyoruz” dedi

SİYASET 6.04.2018 11:17:40 185 0
Avcı, “Rize’nin Önemli Cazibe Merkezlerinden Biri Olmasını Arzu Ediyoruz”

HEMŞİN-İl Başkanı Muhammed Avcı Hemşin ilçesinde teşkilatla bir araya gelerek, teşkilat içi çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Hemşin’deki yatırımları yerinde inceledi. İl Başkanı Avcı, teşkilat ziyaretinin ardından Hemşin muhtarlarıyla belediye binasında bir toplantı düzenlendi. Toplantıda köylerdeki yatırımlarla ilgili bilgiler alarak HES konusunda muhtarların şikâyetlerini dinledi.

İl Başkanı Avcı muhtarlar toplantısının ardından yapımı devam eden Akyamaç şelalesi yolu ve Hemşin hükümet konağı çalışmalarını yerinde inceledi.

İl Başkanı Avcı Hemşin vadisini bir turizm alanı yapmayı planladıklarını belirterek, “Bu vadi çok bakir bir durumdadır. Burayı turizm alanı yapmaya çalışıyoruz. Rize’nin önemli cazibe merkezlerinden biri olmasını arzu ediyoruz. Buraya yaptığımız yatırımları görüyorsunuz. Bu yatırımların tamamı da Hemşin turizmini pozitif yönde etkileyecek yatırımlardır. Böyle bir alt yapı oluşturmaya çalışıyoruz. Bugünde hem teşkilatımızla hem de muhtarlarımızla bir araya gelip Hemşin’i konuştuk. Akyamaç şelalesi yolunda incelemelerde bulunduk. Özellikle Akyamaç şelalesi yolu tabiat severlerin yeni adresi olacak. Doğayla iç içe çok güzel bir proje olmuş. Hemşin’deki bir diğer yatırımımız olan hükümet konağını da inceleme fırsatı bulduk. Kısa zaman içinde bitecek olan hükümet konağımızla birlikte Hemşin’imiz son derece modern bir binaya kavuşmuş olacak.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı