Avcı Pazar’da Müjde üstüne Müjde verdi.

Avcı Pazar’da Müjde üstüne Müjde verdi.

SİYASET 9.09.2019 09:43:37 44 0
Avcı Pazar’da Müjde üstüne Müjde verdi.

PAZAR-AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Pazar İlçesinde Muhtarlarla toplantı yaptı.

“Kentsel dönüşümün” Pazar için son derece önemli olduğunu dile getiren Avcı “Pazar’da bir milletvekilimiz var. Eski bakanımız var. Kendisi bölge için ciddi bir gayret gösteriyor” dedi.

Avcı, Pazar İlçesi için hazırlanan Projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

DOĞAL GAZ

Pazar için başarmamız gereken 3-4 yatırımı bu dönemde mutlaka halletmemiz gerektiğini açıklayan Muhammed Avcı “ Kentsel dönüşümden sonra, Doğal meselesi son derece önemledir. Bir iki sene önce bakanımız Berat Albayrak Rize’ye geldiğinde hiç planlamada olmamasına rağmen, biz Çayeli-Pazar-Ardeşen ve Fındıklı ilçelerimizi de doğal gaza kavuşturabilmek için kendisiyle görüşme yapmıştık. Kendisi Ticaret Borsasında yapılan toplantıda müjdeyi vermişti. Şu an için çalışmalar hızla devam ediyor. Son noktaya gelmiş bulunuyoruz. İnşallah Pazar’ımızda en kısa sürede doğal gaza kavuşturulacaktır”.

PAZAR TÜNELİ VE SAHİL DOLGUSU ALANI

En önemli hususlardan biride budur. Konu ile ilgili Ulaştırma Bakanımız ile de görüştüm. Pazar Tünelinin girişinden sonra hemen bir viraj var. O yolu düzleyebilirsek, lise altındaki ışıklara kadar dümdüz yapabilirsek, bir tahkimatla beraber Pazar yeni bir rekreasyon alanına kavuşmuş olacaktır. Diğer ilçelerimizde genelde bir yürüyüş alanı var, bir iki ilçemizde yok, Bunlardan biride Pazar’dır. Pazar’ımızda inşallah bu yatırımla yeni bir rekreasyon alanına kavuşturacağız. Burada bir sosyal alan oluşturacağız. Parkında içerisinde olacağı kafelere, yürüyüş ve bisiklet yollarına kadar son derece güzel bir sosyal alana kavuşturmak istiyoruz. Ulaştırma bakanımız ile görüştüm ve bunun takipçisi olacağım. Bunu başardığımızda Pazar son derece güzel bir alana da kavuşmuş olacaktır”.

TÜNEL ÜSTÜ TESİSİ

“Burada İl Genel Meclisi başkanımızda dile getirdiği gibi Kafe, Restoran son derece önemlidir. Buranın Havalimanına bakan bir konumu var. Hemen yanında tarihi KIZ Kale’miz var. Kız Kalesi ile bu yatırımı orayı entegre edebilirsek Pazar büyük bir Turizm tesisine kavuşmuş olacaktır. Bunu gerçekleştirdiğimizde, buraya Trabzon’dan, Artvin’den insanların geldiğini göreceksiniz. Tam havalimanımızın karşısında son derece güzel bir yer olacak”.

Avcı “ biz Pazar için azim ve gayretle çalışmaya devam ediyoruz. Milletvekillerimiz ile teşkilatlarımızla meclis üyelerimizle, belediye başkanımızla hep birlikte Pazar için çalışıyor ve çalışmaya devam edeceğiz. Hep birlikte el ele vererek Pazar’ı belirli bir yere taşımaya çalışıyoruz. Buna emin olun” diyerek sözlerini tamamladı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı