Avcı İlçe Ziyaretlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Pazar İlçesinde Muhtarlarla toplantı yaptı.

SİYASET 7.09.2019 15:58:08 150 0
Avcı İlçe Ziyaretlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor.

Ali Akyıldız (kaçkar53.com)

PAZAR-AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı berberindeki İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, Rize Esnaf ve Sanatkârlar Oda Başkanı Güven Aksoy, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Yunus Emre Ayar, DSİ Şube Müdür Yardımcısı Kasım Kazdal, Aksa Tedaş İl Müdürü Cabir Kadıoğlu, Pazar İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclisi üyeleri ile birlikte Pazar Belediyesi Kültür Salonunda Muhtarlarla biraraya geldi.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Adem Yıldız” katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Değerli arkadaşlarım vekilimizin bugün Pazar’da yapacak olduğu çeşitli ziyaretlerden birini de siz muhtarlarımızla yapıyor. Köylerinizde var olan sorunları dinlemek için Pazar’a gelen vekilimize sizlerin adına hoş geldin diyorum ”dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt “Bizleri burada ağırladığınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Çok güzel bir ortam var. Vekilimiz ile birlikte her ilçede yapmaya başladığımız ve devamını getireceğimiz toplantıların birini de Pazar ilçemizde gerçekleştiriyoruz. Sorunları yerinde dinleme ve çözüm noktasında bu ve bunun gibi toplantılar çok önemlidir. Bu format da her ilçede uyguluyoruz. Bizlerin konuşması değil, sizlerin bizlere aktaracağı bilgiler çok önemlidir” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Basa “ İlçemizin sorunlarını muhataralarımızdan dinlemek üzere Pazar’a gelen ve bu toplantıya vesile olan Vekilimiz Muhammed Avcı’ya berberindekilere teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekili Muhammed Avcı “Hepinizi saygı ile selamlıyorum. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum”dedi.

Avcı “Muhtarlardan köylerin sorunları, talep ve isteklerini dinledi. Bugüne kadar yapılan yatırımlarla ilgili bilgiler verdi. Avcı muhtarların her zaman yanında olduğunu belirterek, “Milletvekili olarak her zaman yanınızdayım. Ne yapmamız gerekiyorsa yapmaya hazırız. Gerek burada gerek Ankara’da her zaman kapımız sizlere açıktır. AK Parti İktidarları döneminde köylerimize yapılan yatırımlar cumhuriyet tarihiyle kıyaslanmayacak kadar çoktur. Köylerimizde birçok sorunu çözdük. Ama elbette eksiklerimiz vardır. Onları da tamamlamak ve sizlerden dinlemek için buradayız.” dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Avcı ' Bizleri dinlemek,sorunlarımıza çare olmak için buraya gelen vekilimize ve ekibine muhtarlarımıza adına teşekkür ediyorum' dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı