Avcı, “Çamlıhemşin Kapalı Spor Salonu ve TOKİ Konutlarına Kavuşuyor”

AK Parti Rize İl başkanı Muhammed Avcı Çamlıhemşin’de yapılması planlanan kapalı spor salonu ve TOKİ konutlarının yapılacağı yerle ilgili incelemeler yaparak, her iki projenin de çok kısa bir süre içerisinde başlayacağını ifade e

SİYASET 7.04.2018 19:31:37 127 0
Avcı, “Çamlıhemşin Kapalı Spor Salonu ve TOKİ Konutlarına Kavuşuyor”

ÇAMLIHEMŞİN-İlçe ziyaretlerine devam eden AK Parti Rize İl başkanı Muhammed Avcı bugünde Çamlıhemşin ilçesine giderek hem teşkilatıyla bir araya geldi, hem de Çamlıhemşin’deki yatırım ve çalışmaları yerinde inceledi.

İl başkanı Avcı ilk olarak Çamlıhemşin teşkilatıyla bir toplantı düzenledi. Toplantıda teşkilat içi çalışmalar değerlendirildi. Ardından esnaf ziyaretleri yapıldı. Çamlıhemşin’de yapılması planlanan kapalı spor salonu ve TOKİ konutlarının yapılacağı alanlarda incelemelerde bulundu. Çamlıhemşin ilkokul ve lise binasında incelemelerde bulundu. Çamlıhemşin esnaf odası başkanı seçilen Cumali Bergal’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

İl başkanı Avcı Çamlıhemşin ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, “ ilçe ziyaretlerimize devam ediyoruz bugünde Çamlıhemşin’deydik. Teşkilatımızla bir araya geldik. Çamlıhemşin’deki yatırımları inceleme fırsatı bulduk. Belediyemize, yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz. Özellikle yöresel mimariye uygun yapılan bina giydirmeleri ilçemize yeni bir renk kattı. Şimdi de Çamlıhemşin ilçemize kapalı spor salonu kazandırıyoruz. İnşallah çok kısa bir süre içinde de kapalı spor salonumuzun ihalesini gerçekleştireceğiz. Kapalı spor salonunun alt katında Çamlıhemşin ilçemizin önemli bir ihtiyacı olan 250 kişilik konferans salonu da olacak. Ayrıca Çamlıhemşin merkezdeki konut ihtiyacını karşılayacak olan 120 dairelik TOKİ konut projemizi de çok yakında hayata geçireceğiz. Kapalı spor salonu ve TOKİ konutlarıyla ilgili Gençlik ve Spor bakanımız sayın Osman Aşkın Bak’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Çamlıhemşin Rize turizmi açısından çok önemli bir lokasyondur. Yaptığımız yatırım ve çalışmalarla Çamlıhemşin turizmini daha yukarılara taşımayı hedefliyoruz.'dedi.

İl başkanı Avcı Çamlıhemşin ziyaretinin ardından Rize merkez Camiönü mahallesinde ikamet eden Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğrencilerinin evine konuk oldu. İl başkanı Avcı gençlerle hem siyasi, hem de hayata dair tecrübelerini paylaştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere verdiği önemi ve gençlere yönelik yapılan yatırımları anlattı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı