Avcı, “16 Nisan; Devletin Milletinden, Milletin Devletine Geçişin Adıdır”

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, “16 Nisan vesayete son vermenin ve bürokratik devletten, devletin milletinden, milletin devletine geçişin adıdır”

SİYASET 13.04.2017 07:33:06 21 0
Avcı, “16 Nisan; Devletin Milletinden, Milletin Devletine Geçişin Adıdır”

AK Parti İl Başkanı Avcı, 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi anayasa değişikliği için vatandaş ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Rize şehir merkezinde vatandaşlarla bir araya gelen Avcı, Türkiye’nin siyasal sisteminin güçlendirilmesi ve milli iradenin tam olarak egemen olabilmesi için 16 Nisan’da ‘evet’ denilmesi gerektiğini söyledi.

Avcı, “Türkiye’nin krizlere daha dayanıklı, siyasi ve ekonomik performansını yükseltebilecek yeni bir siyasal sisteme ihtiyacı vardır.” dedi.

“16 NİSAN ‘MİLLETİN DEVLETİNE’ GEÇİŞİN ADIDIR”

Avcı, “16 Nisan yeni bir istikbal ve istiklal mücadelesinin adıdır. 16 Nisan vesayete son vermenin adıdır. 16 Nisan bürokratik devletten, gerçek bir ‘milletin devletine’ geçişin adıdır.” dedi.

“RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN ARKASINDA AMANSIZCA DURACAĞIZ”

Avcı, “Medeniyetin beşiği olarak adlandırılan İsviçre’de Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın şakağına silah dayatılmış şekilde posterleri asılıyor. Onlar Recep Tayyip Erdoğan’a saldırmaya devam ettikleri sürece, bizlerde Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında amansızca durmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı