ARTVİN MERKEZ’DE AK PARTİ’NİN ADAYI KOCATEPE OLDU

ARTVİN MERKEZ’DE AK PARTİ’NİN ADAYI KOCATEPE OLDU

SİYASET 26.11.2018 07:51:19 25 0
ARTVİN MERKEZ’DE AK PARTİ’NİN ADAYI KOCATEPE OLDU

Hayati Akbaş

ARTVİN-Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda 40 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin Artvin Belediye Başkan adaylığı için mevcut belediye başkanı Mehmet Kocatepe’nin ismini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada, 'Seçim manifestomuzu inşallah önümüzdeki ay, adaylarımızın tamamını ilan ettikten sonra milletimizin takdirine sunacağız' dedi. Erdoğan konuşmasının ardından AK Parti'nin yerel seçim için belirlediği adayları açıkladı. Aday açıklamaları yapılan 40 ilin arasında Artvin’de bulunurken, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’nin ismini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milletvekili Av. Erkan Balta, Başkan adayı Mehmet Kocatepe ve İl Başkanı Av. Şenol Alpaslan’ı sahneye davet ederek birlikte fotoğraf çekindi. Mehmet Kocatepe’ye başarı temenni eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Artvin adayını açıkladıktan sonra diğer illerin adaylarını açıklamaya devam etti.

Yapılan bu açıklama ile AK Parti’nin Artvin Merkez’deki adayı kesinlik kazanmış oldu ve Mehmet Kocatepe böylelikle ikinci dönem için yola çıkmış oldu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI