ARTVİN CHP DEDİ

Artvin’de yerel seçimler sonuçlandı. Yerel seçimlerin mutlak galibi Artvin’de CHP olurken, CHP Artvin’de Artvin Merkez’i binin üzerinde bir oy oranı ile alırken, Hopa, Borçka, Şavşat, Kemalpaşa ve Ardanuç’ta kesin olarak kazandı

SİYASET 1.04.2019 13:37:13 22 0
ARTVİN CHP DEDİ

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin’de yerel seçimler sonuçlandı. Yerel seçimlerin mutlak galibi Artvin’de CHP olurken, CHP Artvin’de Artvin Merkez’i binin üzerinde bir oy oranı ile alırken, Hopa, Borçka, Şavşat, Kemalpaşa ve Ardanuç, Arhavi ve Yusufeli’nde kazandı.

Artvin’de yerel seçimlerde Artvin Merkez’de Millet İttifakı’nın adayı CHP’li Demirhan Elçin, Arhavi’de Vasfi Kurdoğlu, Hopa’da Sol Bileşenlerin destek verdiği CHP’li Taner Ekmekçi, Kemalpaşa’da Millet İttifakı’nın adayı mevcut Belediye Başkanı CHP’li Ergül Akçiçek, Borçka’da Millet İttifakı’nın adayı CHP’li Ercan Orhan, Murgul’da Cumhur İttifakı’nın adayı Mevcut Belediye Başkanı AK Partili Hasan Çavuş, Ardanuç’ta Millet İttifakı’nın adayı Mevcut Belediye Başkanı CHP’li Yıldırım Demir, Şavşat’ta Millet İttifakı’nın adayı CHP’li Nihat Acar, Yusufeli’nde ise Millet İttifakı’nın adayı CHP’li adayı Barış Demirci kazanan belediye başkanları oldular.

Artvin ve ilçelerinde kazanan belediye başkanları partilileri ve kendilerini destekleyenlerle birlikte zaferlerini akşamın ilerleyen saatlerine kadar cadde ve sokaklarda kutladılar.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI