ARHAVİ CHP İLÇE BAŞKANINDAN PARTİLİLERE ÇAĞRI

Arhavi CHP İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı bir açıklama yaparak partililerin şimdi her zamankinden daha çok çalışma zamanı olduğunu söyledi.

SİYASET 23.03.2021 12:13:53 13 0
ARHAVİ CHP İLÇE BAŞKANINDAN PARTİLİLERE ÇAĞRI

Hayati Akbaş

ARHAVİ-CHP Arhavi CHP İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı bir açıklama yaparak partililerin şimdi her zamankinden daha çok çalışma zamanı olduğunu söyledi.

Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “CHP İlçe örgütümüz 07.01.2020 tarihinde göreve başlamıştır. Parti tüzüğü gereği görev bölümü yapıldıktan sonra çalışma programını yapmıştır.

Şansızlığımız, dünyamızı ve ülkemizin başına bela olan salgın hastalık nedeniyle programımızın bir kısmını gerçekleştiremedik.

Parti binamızı Pazar günleri hariç, mesai saatlerinde açık tutmaktayız. Her gün onlarca vatandaşlarımız, pandemi kurallarına uyarak partimizi ziyaret etmektedir. Dilek ve temennilerde bulunmaktadırlar.

Düşüncelerimizin, fikirlerimizin aynı olduğuna gönülden inandığım çağdaş, laik, demokrat, duayen arkadaşlarımıza, yüz yüze, sosyal medyadan veya telefonla ulaşarak, fikirlerinden ve tecrübelerinden istifade etmek istediğimizi defalarca duyurduk. Birçok arkadaşımız bu duyurularımızı önemseyerek partimize gelmeye başladı. Gelmeyen arkadaşlarıma bir kez daha seslenmek istiyorum. Gün ayrışma, bölünme zamanı değildir. Gün birlik ve beraberlik zamanıdır.

Genelde iktidar olabilmemiz için daha çok oy’a ihtiyacımız olduğuna, partimizin mutlaka iktidar olma zamanı geldiğine, bizlerin yurdumuza karşı en ağır sorumluluğumuzu üstlenmemiz gerektiğine inanıyoruz.

Sorunları çözmek için azimli, kararlı ve özgüvenimiz çok yüksektir. Vatandaşlarımızın bunu bilmesini istiyorum.

Son zamanlar da sosyal medyadan üyelerimizin bir başka partiye geçtiklerine dair, yanlış ve mesnetsiz haberler yapılmaktadır. Türkiye genelinde de iktidar partisinin üyelerimiz üzerinde partimizi küçük göstermek için böyle haberler yapmaktadır. Bizim arkadaşlarımızın da gerçeği öğrenmeden, gerekli bilgi almadan, araştırma yapmadan, sosyal medyadan yayın yapmaları bizleri üzmektedir. Biz göreve geldikten sonra 21 üyemiz vefat etmiştir. Bir kısım üyelerimiz devlet kademelerine işe girebilmeleri, bir kısım üyelerimizin de kişisel beklentilerine ulaşamadıklarından dolayı 31 üyemiz istifa etmiştir. Bizim partinin üye kayıtlarında reklama ihtiyacı yoktur. CHP politikasını benimseyen, hiçbir kişisel menfaatini düşünmeyen ilkelerine bağlı, çağdaş, demokrat, laik, ben ne olacağım diye düşünmeyen 153 vatandaşımız partimizi ziyaret edip üye olmuştur.

CHP Arhavi İlçe örgütü ve Arhavi Belediyesi halkı esnafın, çiftçinin, köylünün, öğrencilerin ve ihtiyaçlı vatandaşların içinde olup, vatandaşlarımızın dertlerini ve isteklerini dinlemektedirler. Genelde iktidar olmanın önemini bilmekte, yönetim kurulumuz birlikte ve beraberlik içinde çalışmalarını sürdürmektedir.

Seçimden önce halkımıza söz verdiğimiz projelerin tümünün gerçekleşeceğini ilçemiz halkına duyurmak istiyorum.

Köylerimizin sorunlarını çok iyi bilen bir partiyiz. Muhtarlarımız ve köy halkının isteklerinin çözülmesi için Arhavi Belediyesi yardımlarını sürdürmektedir. Mahalli imkânlarla ihtiyaçları gideremediğimiz konuları örgütümüz ve İl Genel Meclis Üyemizle

birlikte CHP Y.D.K Başkanı Milletvekilimiz Uğur Bayraktutan’a ileterek, TBMM‘ sinde soru önergeleri verip gündeme getirilmiştir. Arhavi’nin sorunlarının çözülmesi için çalışan Milletvekilimize teşekkür ederiz.

İlçe örgütümüzün web ve Facebook hesabı bulunmakta olup örgütümüzün ve Belediyemizin çalışmaları yayınlanmaktadır.

Vatandaşlarıma tekrar seslenmek istiyorum. Kişisel menfaatleri, kişisel sürtüşmeleri, bir kenara bırakarak iktidarın yapmış olduğu haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe hep birlikte haykıralım. Tek yürek olalım birlik olalım bütünleşelim. Partimize küsmeyelim. Sorumluluk hepimizindir. İlk yapılacak seçimlere gencimiz yaşlımız birlik ve beraberlik içinde, kol kola, omuz omuza iktidar için yürümeliyiz.

Partimize uzak durmak çözüm değildir. Sorunlarımızı örgüt için de tartışarak sonuca varmamız gerekir. Bizler her türlü yapıcı eleştirilere açığız. Bu ortam da sosyal medyadan tartışmaktansa partimize teşrif ederek, sizlerin engin tecrübelerinizden, fikirlerinizden istifade etmek istiyoruz. Bizler yurdumuza karşı en ağır sorumluluğu üstlenmesi gereken bir partini üyeleriyiz. Sorunları çözme konusunda azimli, kararlı, özgüveni yüksek bir duruş sergilemek zorundayız. Kendi aramızdaki sorunları, masaya yatırıp, özgürce tartışmaya önem veririz.

İktidar olmak için halkın güvenini kazanmalıyız. Bu süreçte herkes taşın altına elini koymalıdır. Bu duygularla hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım”.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı