ARHAVİ AKPARTİ İLÇE BAŞKANI GEDİK’İN BOŞ GEÇEN GÜNÜ YOK

Arhavi Akparti İlçe Başkanlığına getirilen Remzi Gedik göreve başladığından bu tarafa ilçede çalmadığı kapı, ziyaret etmediği esnaf kalmadı.

SİYASET 3.07.2021 13:06:56 35 0
ARHAVİ AKPARTİ İLÇE BAŞKANI GEDİK’İN BOŞ GEÇEN GÜNÜ YOK

Necmettin Numanoğlu

ARHAVİ-AK Parti Arhavi ilçe başkanı Remzi Gedik, göreve geldikten sonra yoğun temposuyla dikkat çekiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Gönüllere Girin” sözünün adeta adresi ve örneği “Gedik” oldu.

Remzi Gedik İlçede başta sivil toplum kuruluşları, kamu daireleri, dernekleri, esnafları, iş insanlarını yönetim kurulu arkadaşlarıyla beraber ziyaret etti ve etmeye devam ediyor. Şehrin kazanımlarının artması için uğraş veren Başkan Gedik, “Arhavi hak ettiği hizmeti alacak. Bahane üretmeden, sorunun parçası değil, çözüm anahtarı olacağız. İyi günde, kötü günde vatandaşın yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Remzi Gedik, vatandaşların gösterdiği ilgi ve olumlu tepkiler karşısında yorgunluğunu unuttu. Çiçeği burnundaki genç başkan Gedik “Milletvekilimiz Sayın Erkan Balta, ve Cumhurbaşkanı baş danışması Sayın İsrafil Kışla ve ilçe teşkilatımızla uyum içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Durmak Yok, Yola Devam” ded


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI