Ardeşen Belediye başkanı aday olacak mı?

Muhalefet partilerinin gözü kulağı bizde.Takip ediliyoruz!

SİYASET 7.09.2013 19:18:18 35 0
Ardeşen Belediye başkanı aday olacak mı?




Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan sessizliğini Gelişim TV’ye bozdu.
Gazeteci Turgay TERZİBAŞ'ın sorularına açık ve dobra dobra cevap veren Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz SİNAN şunları söyledi....

“KENDİMİ EN KABİLİYETLİ GÖRDÜĞÜM İÇİN ADAYIM”

Muhalefet partilerinin kendisinin izleyeceği yola göre strateji belirleyeceklerini belirten Sinan “Muhalefetin Mümtaz Sinan aday olacak ya da olmayacak, buna göre aday çıkartmayı bekleyen partilerin olduğuna inanıyorum. Ben kendimi en iyi kabiliyetli gördüğüm için adayım. Aday olamadığım takdirde aday olan insan en kabiliyetli olduğu için aday olacak. Ben buna da kabul edecek kadar özveriliyim. Ardeşen Belediye Başkanı olmamamı gerektirecek bir eksiklik görmüyorum kendimde. Bunu gördüğüm için net söylüyorum ki belediye başkan adayıyım. Kendimde fazlalık gördüğüm için adayım.” Dedi.

“ADAY OLMAZSAM ÜZÜLÜRÜM; AMA KIRILMAM”

Aday olacağına inandığını söyleyen Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan “Aday olmadığım takdirde benden şunu beklemesinler. Mümtaz Sinan aday olmazsa gönül kırgınlığı yapacak diye bir beklenti içerisinde olmasınlar. Böyle heves içerisinde olanlarda buna göre hesaplarını yapmasınlar.” İfadelerini kullandı.

Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan son olarak “Anketlerde AK Parti açık ara önde. Adaylar üzerinde bir anket yaptırmadım. Siyaset hesap işi değildir, nasip işidir.” Dedi. 

Haber: Mustafa ÖZYANIK-GELİŞİM TV


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI