Anavatan Partisi ile benzer yanımız yoktur

Sayın başbakanımızın Cumhurbaşkanı seçilmesi ile birlikte o yine bizim başımızda olmaya devam edecektir.

SİYASET 19.05.2014 17:57:30 49 0
Anavatan Partisi ile benzer yanımız yoktur
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal AK Parti Kadın Kollarının Düzenlemiş Olduğu Toplantıda Kadın Kolları Teşkilatı İle Bir Araya Geldi.

Karal burada yaptığı açıklamalarda '80 yıllık Rize siyasi tarihinde ilk defa bir siyasi parti böyle bir başarı yakaladı. Bu ne Anavatan partisine ne de 80 öncesi Adalet partisine nasip oldu. Biz Rize teşkilatları olarak tarihe geçecek bir başarıya imza attık.'dedi.

Anavatan Partisi İle Hiçbir Benzer Yanımız Yok
Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması halinde AK Parti’nin Anavatan Partisi gibi dağılacağını söyleyenlerin yanıldığını ifade eden Karal, “Cumhurbaşkanlığı seçimi geliyor. Türkiye’de ilk defa millet kendi Cumhurbaşkanı‘nı seçecek. Bazıları diyor ki ‘Recep Tayyip Erdoğan AK Parti’nin başından ayrılırsa Anavatan partisi gibi olur. Turgut Özal Anavatan’dan ayrılınca Anavatan Partisi kaybolup gitti.’ gibi bazı söylentiler duyabilirsiniz. Şunu çok iyi bilmelisiniz ki AK Parti hiç bir zaman Anavatan Partisi gibi bir parti değildir. AK Parti, Anavatan Partisi gibi oylarını yüzde 40’lardan başlayıp yavaş yavaş her seçim de aşağılara doğru düşüren bir parti olmadı. Biz bütün seçimlerde oylarını yukarıya doğru arttıran bir partiyiz. Onun için bizim Anavatan Partisi ile hiç bir benzer yanımız yok. Yüzde 34,5’le başladığımız oy oranımızı yüzde 45’lere 50’lere kadar çıkardık. Biz hiç bir partiye benzemeyiz. Kaldı ki bizim başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan hangi makamda olursa olsun yetkilerini sonuna kadar kullanacak olan ve ülkesine hangi makamda olursa olsun hizmet etmeye inanmış, iman etmiş azimli bir lider olma konumunu devam ettirecektir. Sayın başbakanımızın Cumhurbaşkanı seçilmesi ile birlikte o yine bizim başımızda olmaya devam edecektir. Sonuçta Türkiye’nin başında Recep Tayyip Erdoğan olmaya devam edecek.” dedi

 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI