AKPARTİ’DE İBRE KEMAL GAZİOĞLU’NA DÖNDÜ.

AKPARTİ’DE İBRE KEMAL GAZİOĞLU’NA DÖNDÜ.

SİYASET 13.12.2018 10:01:02 11 0
AKPARTİ’DE İBRE KEMAL GAZİOĞLU’NA DÖNDÜ.

Hopa’da AK Parti’de süren sessizlik ve belirsizlik netleşmeye başladı. Yapılan görüşmelerde Ak parti ve MHP’nin çatı adayı olarak Kemal Gazioğlu isminin Genel Merkeze iletilmesine karar verildi.

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa’da siyasi yelpazenin bir tarafında da bir isim netleşmeye başladı. Hopa Ak Parti’de Belediye Başkan tespit etme sürecinde öne çıkan isimlerden bir gelişme sağlanamaması üzerine çatı aday ismi gündeme geldi. Ak parti ve MHP arasında birkaç gündür süren görüşmelerde Kemal Gazioğlu ismi üzerinde anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Bu gelişme üzerine Hopa Ak parti İlçe Başkanı İlyas Güven Kemal Gazioğlu ismini Genel Merkeze iletmek üzere Ankara’ya gitti. İlyas Güven “Yapılan görüşmelerde her iki Parti’de Kemal Gazioğlu ismi üzerinde bir anlaşmaya varmış bulunuyoruz. Konuyla ilgili alınan kararı Genel Merkezimize sunmak üzere Ankara’dayım. Hopa’da ortaya çıkan iradenin Genel Merkezimizde de kabul görmesi durumunda Çatı adayımız olarak Kemal Gazioğlu Hopa Belediye Başkan adayımız olarak Genel Merkezimiz tarafından açıklanmasını bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Kemal Gazioğlu MHP içinde uzun yıllar siyaset yaptıktan sonra kendiişlerini geliştirme adına çaba göstermiş ve Distrütörlüğünü yaptığı markanın Kafkas ülkelerinin birçoğunda şubelerini açmıştı.

Kemal Gazioğlu aynı zamanda Hopa Ticaret Odası Meclis üyeliğine seçilmişti.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı