AKPARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARININ İLÇE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

AKPARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARININ İLÇE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

SİYASET 24.05.2018 09:28:46 35 0
AKPARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARININ İLÇE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Artvin Ak parti Milletvekili adayları Hopa’da aday tanıtım toplantısına katıldılar.

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa’daki Milletvekili adaylarının tanıtım toplantısı açılış konuşmasını yapan Ak parti Hopa İlçe Başkanı İlyas Güven konuşmasına katılımcıların Ramazan ayını kutlayarak başladı.

İlyas Güven Haziran ayı içerisinde Rabbim çifte bayram yapmayı nasip eylesin diyerek başladığı konuşmasında “,en güçlü ve itibarlı döneminde Milletvekili olabilmesi için önünde hiçbir engel yok iken Milletvekili adayı olmayan ve bu davranışı ile emsalsiz fedakarlık ve olgunluk örneği gösteren ve hizmetleri ile Artvin’in her tuğlasında alın teri bulunan Milletvekilimiz İsrafil Kışla ’ya huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

Artvin’de Ak parti olarak bugün ortada bir başarı varsa o başarının mimarı eski il başkanımız Erkan Balta’dır. diyen Güven, ”Kendisine çıktığı bu kutlu yolda başarılar diliyorum. İlçe Başkanlığım süresinde geride kalan altı yılı aşkın bu yol arkadaşlığımızda birlikte dertlendik birlikte sevindik. İl Başkanlığındaki başarılı çalışmalarını Milletvekilliğinde de üzerine koyarak devam ettireceğinden en ufak bir şüphem yoktur. Öyle de olacak İnşallah. Çünkü Milletvekilimiz İsrafil Bey çıtayı çok yükseklerde bıraktı. Diğer adayımız Muzaffer beyi ise bu süreçte tanıdık, kendisinin enerjisiyle seçim sürecine katkı sağlayacağından eminim. Kendilerine üstün başarılar diliyorum.24 Haziran da gerek Cumhurbaşkanlığı gerekse de Milletvekilliği seçimlerinde ilçede ilde ve ülkemizde bizlerin mahcup olmayacağı sonuçların alınmasını en kalbi duygularımla diliyor, sizleri sevgi ve saygılarımla selamlıyorum” dedi.

Daha sonra Belediye Başkanı Nedim Cihan, İl Başkan vekili Yüksel Kantar ve sırasıyla Ak parti Artvin Milletvekili adayları Muzaffer Çorbacı ve Av. Erkan Balta konuşmalarını yaptılar.

Son olarak Milletvekili İsrafil Kışla ’da milletvekilliği sürecince geçen yedi yıllık zaman zarfındaki Artvin’e yapılan hizmetleri anlattı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI