Akparti Merkez İlçe Kongresi yapıldı ve Başkanlığa Orhan Özgüler seçildi.

Akparti Merkez İlçe Kongresi yapıldı ve Başkanlığa Orhan Özgüler seçildi.

SİYASET 25.08.2020 10:49:43 190 0
Akparti Merkez İlçe Kongresi yapıldı ve Başkanlığa Orhan Özgüler seçildi.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Spor Salonunda yapılan kongrede tek aday olarak AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına aday olan Orhan Özgüler AK Parti Artvin Merkez ilçe başkanlığına seçildi.

Kongreye Ak Parti Artvin Milletvekili Erkan Balta, AK Parti İl Başkanı Fatih Tahtalı, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Murgul Belediye Başkanı Hasan Çavuş, MHP İl Başkan Yardımcısı Okan Alkan, Saadet Partisi İl Başkanı Gültekin Soydan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ogün Erdem, İl Genel Meclis Başkanı Furkan Çakmak, il ve belediye meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongre AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir’in divan başkanlığında yapıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan AK Parti Artvin Milletvekili Erkan Balta, Kongremize gelen herkesi saygıyla muhabbetle selamlıyorum. Bugün pandemi sebebiyle özel şartlarda kongreyi gerçekleştiriyoruz. Değerli arkadaşlar dünyanın en zor coğrafyasında yaşıyoruz bu coğrafyada hüküm sürmek gerçekten çok zor olmuştur. Bugünkü cumhuriyetimiz varlığını bu misyona uygun sürdürmektedir. Biz gerçekten bağımsız bir devlet hâline geldik. Çocukluğumuzdan itibaren hep duymuşuzdur doğu Anadolu’da petrol bulundu ama bir neticeye kavuşamadı. Şimdi doğalgaz bulundu. Kendi sondaj çalışmamızla Karadeniz’de doğalgaz bulduk” dedi.

Balta devamında “Libya’ya askeri bir operasyon yaptık hem de denizaşırı bir ülkeye. Doğu Akdeniz’de kendi askeri gücümüzle askeri operasyon yapıyoruz. gerçekten Avrupa Birliği ekonomi bakımdan bizim 10 katı bütünlüğümüze sahip teknoloji bakımından da bizden üstünler. Ama pandemi sürecinde kendi vatandaşlarına sahip çıkamadılar. Türkiye kendi vatandaşına bütün sağlık imkânlarını sundu. Toplumun tüm kesimlerine ulaştırmaya çalışıldı. Örneğin şehir hastaneleri gibi. Türkiye vahşi kapitalizme savaş açmış durumda. Şunu görüyorum ki ekonomimizle siyasetimizle oyun kuran düzen kuran bir ülke haline geldiysek Recep Tayyip Erdoğan sayesindedir” diye konuştu.

Kongre konuşmaların ardından AK Partiden geçmişten il ve belediye meclis üyeliği ve merkez ilçe başkanlığı yapan partililere plaket takdim edildi.

Kongre faaliyet ve mali raporların okunmasının ardından seçimle sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI