AK PARTİDEN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU!

YAPILAN ANKETLERDE HALKIN BİZE TEVECCÜHÜ OLDU!

SİYASET 18.09.2013 19:35:35 29 0
AK PARTİDEN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU!



Ömer Lütfü Saral Of Belediyesi Başkan Aday adayı

 Ak Parti Of Belediye Başkan Aday Adaylığını basın açıklamasıyla duyuran Gazeteci Ömer Lütfü Saral, adaylığını kendisine yöneltilen pozitif baskılardan dolayı aldığını belirtti.

YAPILAN ANKETLERDE HALKIN BİZE TEVECCÜHÜ OLDU

2014 yerel seçimlerine 6 ay gibi az bir zaman kaldığını ifade eden Ömer Lütfü Saral, “Almış olduğum olumlu tepkiler sonucu Ak Partiden Of İlçe Belediye Başkanlığına aday adayı olduğumu açıklıyorum. Yapılan anketlerde adaylığımızı açıklamadığımız halde bize karşı gösterilen teveccühe karşı biz de adaylığımızı ilan ettik. Bu teveccühü gösterenlere teşekkür ediyorum” dedi.


YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZA TEMİNATTIR

Bu güne kadar yaptıklarının yapacak olduklarına bir ışık olduğunu belirten Saral, “Yapmış olduğumuz bu adaylığın resmi boyutu, Sayın Başbakanımızın 24-25 Kasım tarihlerinde Trabzon’a yapacak olduğu ziyarette İl ve İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıklamasıyla netleşecek. ” diye ifade etti.

ADAY KİMSE BİZİM BAŞKAN ADAYIMIZDIR

İlçeye kim aday gösterilirse gösterilsin kendilerinin de adayı olacağını beyan eden Saral, “Bu bir hizmet yarışıdır. Bu Başkanlık kime nasip olursa o adayımızın etrafında kentleşmesini biliriz. Yapılacak temayülden sonra çıkacak her türlü sonuca hazırlıklıyım ve saygılıyım” diyerek sözlerini şu şekilde tamamladı:

Nasip olurda aday olursam Of için yapacak olduğumuz projeleri kamuoyuna bildireceğim. Biz Of Belediyesini yaptıklarını ve yapmadıklarını en iyi bilenlerdeniz.

OF İLÇESİ GÖÇ DEĞİL SÖZ OLAN İLÇE OLACAKTIR

Of İlçesini il olmaya aday Bir ilçe yapmak için adayım. Seçim sürecinden önce ve sonra değişmez sloganım ''Ne aldanan ne aldatan olacağız'' olacaktır. Bugüne kadar birilerinin adamı olma yönüm olmamıştır. Benim yaşam felsefem her zaman bu olmuştur ve olacaktır.

Aday olan ve olacak olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.”

    

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI