AK PARTİDE HERKESİ SİYASET YAPABİLİR!

YEREL SEÇİMLER MASAYA YATIRILDI!

SİYASET 27.09.2013 14:51:51 10 0
AK PARTİDE HERKESİ SİYASET YAPABİLİR!
 






İl Başkanı Hikmet Ayar`ın başkanlığında düzenlenen toplantıya İl Yürütme Kurulu üyeleri ve İlçe Başkanları tam katılım sağlarken toplantıda yaklaşan yerel seçimler dolayısıyla aday adaylık müracaatları tarihine vurgu yapıldı.

                Yaklaşık iki saat süren toplantıda yaklaşan yerel seçimlerle ilgili İl Başkanı Hikmet Ayar önemli açıklamalarda bulundu.

                İşte o açıklama;

Arkadaşlar. Bu toplantı olağan üstü bir toplantıdır. Genel merkezimizden gelen talimatlar neticesinde yerel seçimlerin aday adaylık başvurularının erkene alınmasından dolayı çalışmalarımıza hız kazandırmak zorundayız. Bu sebeple teşkilatımızın bu konudaki görüş ve önerilerinden tutun, teşkilat içerisinden aday adaylığı başvurularına kadar detaylı bir görüş alış verişinde bulunmak için buradayız. Teşkilatımızda olmayan, fakat bizimle siyaset yapmak isteyenlere kapımızı açmak  anlamında yapılacak çalışmaları değerlendireceğiz. 

                Nitekim biz daha önce şunu söylemiştik ; AK Partide herkesin siyaset yapma hakkı vardır. Zaten biz siyaset akademisi programımızla herkese açık olduğumuzu bariz bir şekilde belirtmiş bulunmaktayız. İl ve ilçelerimizde AK Partide siyaset yapmayı düşünen ve hizmet yolunda gayret sarf etmek isteyen bütün kardeşlerimize yapacakları ve yapacağımız çalışmaların hayırlar getirmesini diliyorum.

                İl başkanlığı toplantı salonunda yaklaşık iki saat süren toplantı, ilçe başkanlarından ilçelerde yürütülmekte olan çalışmalar ve yaklaşan seçimlerde aday adaylıkları sürecinin değerlendirilmesi ve karşılıklı fikir alışverişlerinin ardından son bulunuldu. 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı