AK Parti’de Çamlıhemşin kongresi yapıldı

AK Parti’de Çamlıhemşin kongresi yapıldı

SİYASET 8.03.2020 14:56:04 133 0
AK Parti’de Çamlıhemşin kongresi yapıldı

Ali Akyıldız-Cevahir Topaloğlu (Çamlıhemşin)

ÇAMLIHEMŞİN-AK Parti Çamlıhemşin İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi eski gençlik ve spor bakanı Rize Milletvekili Dr. Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Yapılan kongre sonucunda Çamlıhemşin’de mevcut başkan Ömer Altun tek liste ile girdiği seçimde AK Parti Çamlıhemşin ilçe başkanı seçildi.

Çamlıhemşin Atatürk İlkokul konferans salonunda yapılan kongreye eski gençlik ve spor bakanı AK Parti Rize milletvekili Dr. Osman Aşkın Bak, Ak parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Genel Merkez Koordinatör Milletvekili Polat Türkmen, Rize Ak parti eski Milletvekili Hikmet Ayar, İl yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, İl genel meclis üyeleri, köy ve mahalle başkanların yanı sıra çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından başkanlık divanı seçimi yapıldı.

Yeniden Tek liste ile yapılan seçimde Çamlıhemşin Ak Parti İlçe Başkanı olan Ömer ALTUN “ teşkilatlar ve Çamlıhemşin’in ihtiyaçlarıyla ilgili yaptığı konuşma salonda ayakta alkışlandı. İl Başkanı İsak Alim, eski Milletvekili Hikmet Ayar ve eski bakan Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak konuşmalarını başlamadan önce Ömer Altun’un yaptığı etkili hitabetinden dolayı teşekkür ettiler.

Protokol konuşmalarının ardından yönetim kurulu faaliyet raporu, gelir-gider hesap raporu ile tahmini bütçe okundu. Müzakereler sonrasında raporlar ayır ayrı onaylandıktan sonra oy birliği ile yönetim kurulu ibra edildi. İlçe seçim kurulu başkanlığı gözetiminde yapılan seçimler ile yönetim kurulu asıl yedek üyeleri ile il delege asıl ve yedek üyelerinin seçimleri yapıldı.

Yapılan seçim sonucunda Çamlıhemşin ilçe yönetimi şu isimlerden oluştu;

YENİDEN ÇAMLIHEMŞİN AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SEÇİLEN

ÖMER ALTUN’UN KONUŞMASI


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI