Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Geldi, Pazar'da

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi, Pazar'da Ak Parti İl Yerel Yönetimler Başkanı Ali Avcılar ile birlikte, Pazar Belediye Başkanı Dr Ahmet Basa,İlçe Başkanı Nurettin İnce,İlçe Yerel Yönetim başkanı Recep ?

SİYASET 27.11.2017 18:20:04 234 0
Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Geldi, Pazar
Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığınınn organize ettiği 'Belediyeleri ziyaret,istişara ve değerlendirme' toplantısı kapsamında Pazar Belediye Başkanlığında belediye Başkanı Dr.Ahmet Basa tarafından hazırlanan birifng raporu sunumu yapıldı.Yapılan hizmetler ile ilgili toplantıda bilgiler verdi. 


Yerel Yönetimler Başkanlığı’nca şu an 7 bölgede ziyaretlerde bulunduklarını açıklayan Geldi, “Karadeniz bölge sorumlusu olarak büyükşehir, il ve ilçe belediyemize ziyaretlerde bulunacağım.Belediye hizmetlerini, başkanlarımızın makamlarını yerinde görüyoruz. Yeni hizmetler üretme, çalışmaları daha verimli hale getirme amacıyla bilgi ve tecrübe paylaşımlarında bulunuyoruz. Amacımız belediyelerimizin hizmet alanlarını, ne tür problemlerle karşılaşıldığını görmek ve çözümler noktasında istişareler yapıp daha sağlıklı işler yapılmasını sağlamaktır.Kasım ayı sonu itibarıyla teşkilat gezilerinin tamamlanmasının hedeflendiğini' kaydeden Geldi,' AK Parti Genel Merkezi’nin yerel yönetimlerle ilgili faaliyetlerinin süreceğini 'ifade etti.

Geldi, AK Parti’nin, milleti hizmetle buluşturmaya devam edeceğini söyledi.

MEHMET GELDİ KİMDİR

AK Parti Giresun eski Milletvekili Mehmet Geldi, partisinin yerel yönetimlerdeki görev dağılımının ardından Karadeniz bölge sorumluluğuna getirildi. AK Parti yerel yönetimler başkan yardımcılığı görevini de yürüten eski Milletvekili Mehmet Geldi, partisinin Karadeniz bölgesindeki 18 ilindeki yerel yönetimlerinden sorumlu olacak.

Geldi’nin sorumluluk alanında AK Partinin 127 ilçe,3 Büyükşehir, 8 il belediyesinin yanı sıra 35 belde belediyesi ve bu illerin belediye meclisleri ile il genel meclisleri de yer alıyor. Geldi, sorumluluk alanındaki belediye ve il genel meclislerinin çalışmalarını takip ederek performanslarını rapor haline getirip AK Parti genel merkezine sunuyor.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI