AK Parti Teşkilatları Sahaya İnmeye Hazır

AK Parti Rize teşkilatları 16 Nisan’da yapılacak referandum için son hazırlıklarını da tamamlayarak vatandaşlara neden evet demeleri gerektiğini anlatacak.

SİYASET 28.02.2017 19:35:55 32 0
AK Parti Teşkilatları Sahaya İnmeye Hazır

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı ve Rize belediye başkanı Reşat Kasap’ın katılımıyla Rize öğretmen evinde gerçekleştirilen toplantıda anayasa değişikliğiyle ilgili ve sahadaki çalışmalar hakkında teşkilat mensuplarına bilgi verildi.

AK Parti Genel Başkanı  ve Başbakan Binali Yıldırım’ın 16 Nisanda yapılacak anaysa değişikliği referandumu için 25 Şubatta Ankara’da  kapmayanın startını vermesiyle birlikte Rize teşkilatları da son hazırlıklarını tamlayıp sahada ki yerini almaya hazır. Referandum süreci boyunca yapılan değişiklikleri vatandaşlara anlatarak neden evet’in açıklaması yapılacak. Rize öğretmen evinde gerçekleştirilen toplantıda İl başkan yardımcısı Erdal Genç anaysa değişikliği ve maddeleri hakkında bilgiler vererek sahada hangi çalışmaları yapacaklarıyla ilgili bir sunum yaptı. Sunumun ardından görüş ve öneriler dinledindi. Anayasada yapılan değişikliğin iyi anlatılması ve muhalefetin manipülasyonlarına karşı yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

AK Parti’de Teşkilat içi çalışmaların yanı sıra İl başkanı Muhammed Avcı ve Rize belediye başkanı Reşat Kasap esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bir araya geliyor. Vatandaşlardan evet oyu isteyerek referandumun önemini anlatıyor. Yapılacak değişikliklerle ilgili soruları cevaplıyor.  Türkiye büyük millet meclisindeki çalışmaların ara vermesiyle birlikte milletvekilleri de bu çalışmalarda yer alarak vatandaşlarla bir araya gelecek. Anaysa değişikliğini tek  tek  anlatacaklar.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI