AK PARTİ RİZEDE TERCİHTE ZORLANACAK

BİRBİRİNDEN DEĞERLİ ŞAHSİYETLERİN ADAY ADAY OLDUĞU RİZEDE İŞLER ZOR.

SİYASET 10.11.2013 20:22:22 13 0
AK PARTİ RİZEDE TERCİHTE ZORLANACAK


AK Parti Rize`de 1 Ekimde Verilen Aday Adaylıkları Startının 1 Kasımda Sona Ermesinin Ardından AK Parti Rize İl Başkanlığınca Tüm İlçelerde Düzenlenmesi Kararlaştırılan Aday Adayları Tanıtım Toplantılarının Rize Ayağı Gerçekleşti.

Rize İsmail Kahraman kültür merkezinde düzenlenen aday adayları tanıtım toplantısına AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ve Yönetimi, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize Belediyesi Başkan aday adayları ve Teşkilat üyeleri katıldı.



Divan başkanlığını AK Parti Rize İl Teşkilat başkanı Harun Mertoğlu`nun yaptığı toplantıda Rize Belediyesi için aday adaylığı müracaatında bulunan Osman Karamustafa, Mustafa Kul, Hızır Keskin, İbrahim Erdoğan, Halil Bakırcı, Yunus Öksüz, Ahmet Minder, Yunus Köroğlu, Yılmaz Katmer ve Hasan Karaosman, kendilerine verilen yedi dakikalık sürede kısa öz geçmişlerini ve düşüncelerini dile getirerek önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan temayül yoklamalarında kendilerine oy verecek olan teşkilat mensuplarının karşısına geçtiler.



Gerçekleşen toplantıda bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ' Aday adayları tanıtım toplantılarımıza devam ediyoruz. Bu kadar güzel aday adayları arasından tercih yapmak zor olacak. Teşkilat mensubu arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun. Ama biz her zaman ifade ettiğimiz gibi en iyiyi değil, en uygun olan adayı belirlemek durumundayız. Bizim görevimiz, ilimiz için öne çıkan 94 aday adayımıza adil ve eşit ortamı sağlamaktır. Bu açıdan bu toplantılarımızda kendilerine adil ve eşit tanıtım imkanı vererek Türkiye`de bir ilki gerçekleştirmekteyiz. İcra ettiğimiz bu toplantılar Türkiye`nin başka hiç bir ilinde olmuyor. Biz aday adaylarımıza çok değer veriyoruz. Sadece bugün aday adayıydı yarın aday olamadı bitti değil. Biz bir aileyiz ve kendileri ile uzun dönemler çalışmak istiyor, görüşleri ve önerilerinden istifade etmek istiyoruz' ifadelerini kullandı.





Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI