AK Parti Rize Milletvekili adayı Muhammed AVCI'dan Yazarımız Kavalcı'ya özel haber

Ak Parti Milletvekili Adayı AVCI, “25 Haziran sabahı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında oldukça güçlü bir Meclisle Cumhurbaşkanımıza yeni hükümet modeli sisteminde inşallah büyük bir güç vermiş olacağız.

SİYASET 5.06.2018 07:32:31 27 0
AK Parti Rize Milletvekili adayı Muhammed AVCI

Bayram Ali Kavalcı

RİZE-Rize’de seçim çalışmaları kapsamında her gün aralıksız belli programlar dahilinde vatandaşlarla kucaklaşıp, ramazan iftarı sonrası iş yeri, cadde, sokak, mahalle ve köylerde vatandaşların çay ikramları eşliğinde sohbet eden, Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed AVCI “Her seçimde olduğu gibi bu seferki seçimler ülkemiz ve milletimizin geleceği acısından çok daha önem arz etmektedir. O nedenle bu seçimlerde Sayın Cumhurbaşkanımızı memleketinde bir hayli mutlu edecek rekor bir oy oranıyla tekrar Türkiye şampiyonluğu başarısını elde temeliyiz. İnanıyorum ki, Cumhurbaşkanımız sn. Erdoğan neredeyse, Rizeli hemşeride bizimle birlikte orada olma kararından asla vaz geçmezler. Değerli Rize halkımız, 24 Haziran günü Cumhurbaşkanımıza olan sevgi ve kararlılığını bu seferde daha yüksek bir oy oranı yüzdesiyle bir kez daha karalı bir şekilde göstermiş olacaklardır. “dedi.

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed AVCI, “Sayın Cumhurbaşkanımızı yeni hükümet modeli sisteminde memleketinde çok daha güçlendirecek üç milletvekilliğini rekor bir oy oranı ile inşallah çok güçlü bir sonuçla elde etmiş olacağız. Rize’miz genelinde yapımı ve tamamlanması devam eden birçok devasa projelerin kısa sayılacak bir zaman içerisinde tamamlayıp hizmete açıyoruz ve açmaya devam edeceğiz. Sayın kıymetli Cumhurbaşkanımızın talimat ve destekleriyle ve halen milletvekili olan, Rize milletvekili adayımız sayın bakanlarımızla birlikte, gece gündüz demeden şehrimiz için çalışarak devasa yeni yatırımları ve Rize’mizin genelinde ki, yerel hizmetlerimizi çok daha seri ve kalıcı bir şekilde seçimlerin akabinde yeni hükümet modeli sistemimizle hayata geçireceğiz. Rize’nin en kıymetli ekonomik değeri olan çayımızı ve diğer ekonomik ürünlerimizi, yapımı bitmek üzere olan yeni organize sanayinde yakın tarihlerde faaliyete geçecek olan yeni üretim tesisleri Rize’mizin ekonomisine gerek istihdam, gerekse ürün üretimi olarak önemli, katkılar sağlayacaktır. Rize’mizi, geçtiğimiz 15 yıl içerisinde geçmiş tarihinde göremediği yatırımlarla Türkiye genelinde isimi konuşulan şehriler arasına katmış olduk. Bu yeni dönemde ve yeni hükümet modelinde çok daha yeni ve büyüklerini, sağlıkta, eğitimde, turizmde, kültürde, sanatta ve sporda Rize ve ilçelerimize kazandırmaya devam edeceğiz. Yaz ve kış sporları yatırım projelerimizin yapımlarına başlayarak, başta Ayder, Anzer yaylalarımız ve Ovit dağında kayak merkezleri, kış ve yaz turistik tesisleri hizmete açarak, Rize’yi Avrupa’nın Davos olarak dünyanın en cazip turizm merkezleri yapacağız. Bu ve benzeri projelerimizle, Rize’miz ülkemizin marka şehirlerinden birisi olacağını hep birlikte görüp, yaşayacağız. ”diye konuştu.

Ak Parti Milletvekili Adayı AVCI, “25 Haziran sabahı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında oldukça güçlü bir Meclisle Cumhurbaşkanımıza yeni hükümet modeli sisteminde inşallah büyük bir güç vermiş olacağız. O nedenle, 16 Yıllık kazanımlarımızın devam etmesi ve daha güçlü bir Türkiye için, “Güçlü Hükümet, Güçlü Meclis” diyoruz. Bunun için Rize’den çıkacak rekor oy ile yine liderimize olan desteğimizi en güçlü şekilde göstereceğiz.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI